Horoscop pentru Crăciun 2021: cum influențează evenimentele astrologice sărbătorile

De Unica.ro, pe

Anul 2021 se apropie de final, iar prognozele astrologilor au început să apară. Tu știi ce îți rezervă astrele de sărbători? Descoperă horoscop pentru Crăciun 2021.

Fiecare semn zodiacal va avea parte de energii noi și vibrante puternice, care vor avea capacitatea să aducă schimbări în bine, după cum notează AstroFame. Pentru unele zodii, este momentul perfect de a începe proiecte noi, în timp ce pentru altele este un moment bun să le dezvolte pe cele deja începute.

În luna decembrie, Saturn va fi cereu cu Uranus. Acest eveniment astrologic va avea drept efect instaurarea unei tendințe de a deveni intransingenți și încăpățânați. Totodată, va fi nevoi să renunțăm la anumite certudini, cu scopul de a evolua, a progresa și a merge mai departe.

Ideile conservative se vor izbi de cele moderne, progresiste. Vor începe bătălii pentru a atinge ambițiile pe care le avem, iar obstacolele nu vor fi inexistente, ci din contră. Partea bună este că Jupiter în vărsător va aduce la pachet setea pentru surprize și entuziasm.

Citește și: Horoscop luna decembrie 2021

Citește și: Top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022

Citește și: Cum stai cu dragostea în luna decembrie

Citește și: Horoscop: Cum îţi dai seama că îţi ascunde ceva în funcţie de zodia lui

Pe de altă parte, tot în decembrie Luna Nouă va intra în săgetător. Împreună cu Saturn și Mercur, acest lucru te va ajuta să găsești o strategie câștigătoare pentru muncă și finanțe. Vei observa că ritmul de muncă ar putea fi obositor. Așadar, atunci când simți că este prea mult, nu te sfii să pui piciorul în prag și să iei o pauză.

Luna aceasta este a săgetătorilor. Astrologii recomandă nativilor născuți sub acest semn să își folosească calitățile pentru a găsi succesul în perioada care urmează. Totodată, acesta este un moment bun să te provoci pe plan personal și să îți exprimi în mod deschis personalitatea.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter