Horoscop: Cum îl faci să te ceară de nevastă în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Iubitul tău nu pare dornic să-şi pună pirostriile? Iată cum poţi să-l convingi în funcţie de zodia lui!

Berbec

Berbecul nu poate fi forţat să facă ceva ce nu vrea. Aşa că va trebui să-l faci să creadă că a fost ideea lui: te poţi folosi de faptul că este impulsiv şi acţionează din instinct. Îl poţi invita la un magazin de bijuterii, unde vei admira verighetele sau îl poţi lua cu tine la nunta unor prieteni. Nu se ştie ce idei îi vin…

Taur

Este un bărbat comod şi practic care pune mare preţ pe rutină şi siguranţă materială şi emoţională. Nu e musai să-l ameninţi cu despărţirea, dar îi poţi da de înţeles că trebuie să facă pasul cel mare dacă vrea să te aibă mereu în viaţa lui.
Horoscop: Ce obiecte îţi poartă noroc în funcţie de zodia ta

Gemeni

E greu să-l convingi pe nativul din Gemeni să-şi ia un angajament definitiv cum este căsătoria. Şi în plus nu îi place să fie strâns cu uşa, aşa că ai nevoie de mult tact. Când îi vorbeşti despre planurile de viitor va trebui să începi cu „dacă” pentru a nu-l speria. Însă e important să-i vorbeşti de acest planuri. Până la urmă se va lăsa dus de val şi va vrea să le pună în practică.

Rac

Dacă simţi că vă îndreptaţi spre căsătorie, dar vrei să se întâmple mai repede, poţi să-i dai un ultimatum. Va fi elementul decisiv pentru el. Dar cel mai sigur mod de a-ţi asigura cerea în căsătorie este să fii romantică şi să-i dai de înţeles că vrei să fii a lui toată viaţa şi să aveţi o familie frumoasă. Este un familist convins.
Horoscop: Cum te manipulează în funcţie de zodia lui

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter