Horoscop: Cum se comportă la beţie în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Dacă nu ai avut încă ocazia să-l vezi pe iubitul tău băut, descoperă mai jos cum se comportă fiecare zodie când este în stare de ebrietate.

Berbec

Impulsivul Berbec adoră petrecerile şi de cele mai multe ori nu prea ştie când e cazul să se retragă. Când e beat devine amuzant, neîndemânatic şi îi plac flirtul mai mult ca de obicei. Dacă vrei să afli ceva de la el cea mai simplă cale este să-l îmbeţi. Alcoolul îl face sincer.
Horoscop: Va accepta să-ţi facă sex oral? Vezi ce spune zodia lui!

Taur

Taurului îi place să bea încet, bucurându-se de fiecare înghiţitură. Nu îi place să se îmbete. Dacă totuşi se întâmplă, devine un adevărat uragan capabil să distrugă totul în jur din neatenţie şi să se facă de râs atât de tare încât nimic nu-i spală ruşinea. Spune glume porcoase şefului, varsă pe canapea, etc.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni este atât de sociabil şi neatent din fire, încât alcoolul nu prea îl schimbă. Este uimitor faptul că la beţie poate să discute despre filosofie acum, iar peste un minut să vomite în poala interlocutorului. Un Geamăn beat flirtează întotdeauna.

Rac

Racul este genul care bea singur acasă ca să se consoleze, dar nu se îmbată cu adevărat aproape niciodată. În schimb, după câteva pahare devine “obosit” şi “emotiv”, adică începe să-şi aducă aminte de toate lucrurile rele şi nu este exclus să verse câteva lacrimi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter