Horoscop: De ce vă certaţi, în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean, pe

Vă luaţi la harţă din orice şi te-ai săturat de ceartă? E supărăcios şi relaţia voastră cam scârţâie din cauza certurilor pe nimicuri? Află de ce vă certaţi în funcţie de zodia lui şi rezolvă problema.
Berbec
Cu berbecul este clar, vă certaţi pentru că el nu vede decât o singură variantă a situaţiei şi, culmea, se întâmplă să fie exact cea pe care o propune el. Cu berbecul nu prea trebuie să intri în dispute, deoarece el are întotdeauna dreptate şi nu faci decât să te enervezi. Cea mai bună abordare cu încăpăţânatul berbec este să zici ca el şi să faci ca tine de câte ori acest lucru este posibil.
Taur
Nativii din taur sunt mai tăcuţi şi mai răzbunători când vine vorba de certuri din nimic. Dacă ai spus ceva nepotrivit sau i-ai rănit celebrul orgoliu, s-ar putea să ai de furcă. Taurii nu suportă să te iei de ei, sunt sensibili când vine vorba de amorul propriu, deci dacă vrei linişte, încearcă să eviţi să-l critici.
Gemeni
Gemenii sunt buni comunicatori, dar sunt şi foarte vicleni într-o ceartă. Să nut e mire dacă începi să te cerţi cu el, dar până la mijlocul frazei ai uitat ce voiai să spui. Gemenii au talentul de a-ţi întoarce vorba din gură şi a te face să te simţi vinovată pentru ceva ce nu ai făcut. Evită să-l enervezi, deoarece vei sfârşi nervoasă, cu senzaţia că ai pierdut bătălia şi cu un iubit supărat pe tine.
Rac
Racii sunt sensibili şi foarte emotivi. Dacă vrei să câştigi teren, s-ar putea ca tonul ridicat să fie de ajuns. Racilor nu le place cearta şi nu degeaba se spune că ei dau primii înapoi. Dacă totuşi vrei ca discuţia să rămână aprinsă şi să câştigi, încearcă să nu-i răneşti sentimentele. Racii iartă foarte greu şi va suferi în tăcere mult după ce tu ai uitat de evenimentul neplăcut.
Citeşte mai departe şi află de ce vă certaţi în funcţie de zodia lui pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter