Horoscop: cât de mult îi place să domine în timpul sexului

De Raluca Cristea, pe

Ai vrea să ştii dinainte cum este iubitul tău în timpul sexului? O să-i placă să-l domini sau o să te laşi dominată? Poate o să fie un schimb plăcut de putere…

Află cât de mult îi place iubitului tău să domine în timpul sexului, în funcţie de zodia lui!


Bărbatul Berbec

Nu scapă de impulsivitatea caracteristică nici măcar în timpul sexului şi nu concepe să nu-şi pună în aplicare fanteziile sexuale. Dacă vrea ceva, nu o să-ţi ceară aprobarea, o să o facă şi punct. Când este foarte excitat, te uimeşte cu un comportament sexual erotic, animalic uneori. Categoric, atitudinea lor din timpul sexului este una dominatoare. Rareori se lasă dominaţi dar atunci când fac asta, o fac cu plăcere şi curiozitate.

Bărbatul Taur

Savurează pas cu pas momentele intime şi, deşi îi place să iniţieze partidele de sex, preferă să alterneze momentele în care te domină cu cele în care te lasă să-l domini. Preludiul este un moment important pentru el, prilej cu care îţi studiază şi-ţi atinge corpul cu atenţie, te pregăteşte pentru senzaţiile care urmează. Dacă vrei ceva mai multă acţiune, trebuie ca tu să preiei iniţiativa. Excită-l cum îi place şi o să ajungi pe culmile extazului.

Bărbatul Gemeni

Pare că nu oboseşte niciodată, dar nici nu exagerează cu pofta de sex. La fel ca şi bărbatul Taur, mizează pe echilibru în timpul sexului – uneori îl excită să te privească cum îl domini, alteori îi place să vadă cum gemi de plăcere datorită poziţiei lui dominatoare. Atunci când te domină, tinde să fie egoist şi superficial, ceea ce te-ar putea deranja. Nu te mira dacă vrea să te domine cu o partidă de bondage sex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter