Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru prima jumătate a lunii mai. Zodiile, afectate de Mercur retrograd și Luna plină

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2023, 16:54

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru prima jumătate a lunii mai. Primele două săptămâni din mai aduc multe schimbări în viețile mai multor zodii. În primul rând, Mercur e retrograd în Taur până pe 14 mai. Suntem avertizați să fim economi, să nu cheltuim, să analizăm de două ori.

Camelia Pătrășcanu avertizează că prima jumătate a ultimei luni de primăvară va fi una destul de interesantă, cu Mercur retrograd în Taur până pe data de 14 mai, fiind urmat de Luna plină pe axa banilor.

Camelia Pătrășcanu: Ce le rezervă astrele zodiilor în prima jumătate a lunii mai

Primele două săptămânii ale lunii mai vor fi pline de evenimente pentru majoritatea zodiilor.

„Somnul de noapte și visele din timpul nopții ne pot ajuta foarte mult. Un alt eveniment interesant este intrarea lui Venus în Rac, din 7 mai. E un aspect fertil, bun pentru casă. Venus aduce gânduri bune, consolare și iertare, îmbunătățirea unor relații sau a unor obiecte la care voiam să renunțăm. Un aspect tensionat va fi cuadratura între Jupiter și Pluto, Pluto fiind retrograd în Vărsător de la 1 mai. E vorba aici de corectarea unor tendințe individualiste”, spune Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Neti Sandu, avertisment pentru toți nativii din horoscop. „Saturn ne-o coace! Nu a mai fost de 30 de ani așa!” / Exclusiv

Berbec

Este o perioadă care aduce acțiuni de anvergură, o lună plină pe axa banilor care îi ajută să își ajusteze niște planuri legate de modul în care câștigă și cheltuiesc banii. Sunt foarte economi. Poate și niște acțiuni sau planuri pe care le-au întreprins sunt ajustate acum. Există această șansă în special după 7 mai, când Venus intră în Rac, să fie un pic mai blânzi cu metodele de atingere a obiectivelor. Să aibă un pic mai multă răbdare, să dea explicații astfel încât să mai împace lumea din jurul lor. După 7 mai pot fi discuții în casă, mai ales dacă au nevoie de niște resurse materiale și un pic de sprijin și înțelegere în planurile pe care le fac. Economie, fără cheltuieli inutile în această perioadă.

Taur

Această primă jumătate a lunii mai aduce multe reflecții în legătură cu propria lor persoană, pentru că Mercur e retrograd în Taur. Cum au procedat, ce s-a întâmplat în urma acțiunilor lor, ce crezuri au, ce au crezut despre persoane sau despre situații, dacă au judecat bine sau nu, ce le-a scăpat, autonalize foarte puternice în legătură cu propria lor persoană, poate pornind de la un eveniment care se repetă. Sfatul unei persoane în vârstă care știe bine, este de folos acum.

Citește și: Zodii care atrag ghinion la începutul lunii mai. Sunt urmărite de necazuri și probleme

Gemeni

E un Mercur retrogad în această primă jumătate a lui mai, e foarte bulversant. Mulți gemeni pot avea sentimentul că nu trăiesc pe planeta potrivită și în timpurile potrivite din mai multe motive. Află și informații despre persoanele din jur sau niște situații pe care ei le traversează și aceste informații aduc tot felul de surprize și revelații. Pot fi și unele confirmări. Își pot confirma multe intuiții și asta înseamnă că se pot baza pe acest instrument. Îi poate determina să vadă foarte realist felul în care sunt plasați în acel mediu. Se pot simți un pic singuri pe planetă, deocamdată.

Rac

Pentru raci, prima parte a lunii mai vorbește despre planuri, proiecte, dar și despre prietenii și grup de susținere. Poate că unii raci vor să facă parte dintr-un grup sau se uită la ce fac alte persoane. Acest Mercur retrograd aduce multe lămuriri, multe revelații în legătură cu locul lor potrivit într-un anumit grup, o numită colectivitate. Asta îi și costă și chiar și bani, dar mai ales curaj pentru că declară că ei fac sau nu parte dintr-o anumită categorie. Au multe planuri legate de călătorii, agenda lor este în permanentă mișcare în aceste două săptămâni.

Citește și: Zodii care dau lovitura până la sfârșitul lunii aprilie. Ei sunt nativii cărora li se schimbă viața

Leu

Aceste prime două săptămâni pot aduce multe gânduri și reanalizări și răzgândiri și reordonări privind statutul. Sau o cale de viață. Deciziile pe care le iau sunt disconfortante. Scopul acestor decizii este pentru a-și corecta anumite atitudini, dar și trasee de viață: pot hotărî că nu mai vor într-un anumit context, chiar dacă ar fi putut câștiga din acest context. Se gândesc mult la consecințe.

Fecioară

Zilele primelor două săptămâni din luna mai pot aduce multe autoanalize, dar provocate de contextele sociale în care sunt puse. Se vorbește mult și despre ele, dar și cu ele. Primesc multe informații de la persoane influente, sus puse, bine pregătite sau bine informate. Li se dau niște ponturi care sunt preveniri în legătură cu riscuri sau cu cine nu trebuie să se combine. De aceea au multe momente în care se gândesc la cum să acționeze și să se analizeze și ajusteze.

Balanță

Pentru balanțe este o perioadă foarte valoroasă pentru a vedea cum compensează niște pierderi sau cum ar face față unor pierderi. Sunt niște pierderi de bani, bunuri, sau umane la care trebuie să găsească soluții. Se reorgsnizează imediat, schimbă mai ales traseul de viitor. Pot face în așa fel încât să găsească un alt drum și alte obiective la fel de interesante.

Citește și: 5 zodii care atrag bani și reușite pe toate planurile în luna mai. Ce noroc pe ele!

Scorpion

Este o perioadă de două săptămâni care pune și problema banilor, a implicării, a costurilor. Pentru că Mercur e în mare parte retrograd este foarte posibil să aibă informații în legătură cu anumiți colaboratori. Se repliază în urma acestor realități. Trebuie să fie lucizi până la capăt. Nu sunt aspecte de rupere, ci de clarificare. Pot calcula altfel contribuția lor cu alte satisfacții decât inițial. Fac lucruri pentru că li se potrivește, cred în ele.

Săgetător

Pentru săgetători e o perioadă care vorbește vorbește despre muncă, despre felul în care își organizează munca, despre cum își selectează activitățile. Pentru că unele pot fi reanalizate sau suspendate. E econom cu energia, cu sănătatea, dar și cu banii. E bine în aceste săptămâni să se clarifice mai mult cu contextul de lucru, care sunt acele activități potrivite, mai ales pentru sănătatea lor. Vor fi mici dezmăgiri legate de colegii de lucru, cineva care nu își face treaba bine. Apar discuții. Luna plină vorbește de bani, care sunt atinși de felul în care se fac sau nu alte lcururi. Se pune accentul pe sănăytate, pe regândirea unor tratamente, poate chiar mai cer o opinie și niște analize pentru a găsi într-un final o linie cu care sunt conformi.

Capricorn

Vorbesc mai mult despre alții și cum se raportează ei la celelalte persoane. Află ce gândesc ceilalți, ce vor, ce îi deranjează și au tot felul de revelații despr elumea din jurul lor. Asta îi ajută să se replieze într-un mod mult mai realist, să găsească puncte comune, să vină în întâmpinarea așteptărilor celor din jur. Înțeleg care sunt pașii care îi apropie de oameni. Sunt foarte multe ajustări. Relația cu copiii se poate schimba în bine.

Vărsător

Aceste prime două săptămâni aduc o bună centrare, analiză a puterilor lor. Au mult de lucru cu ei înșili. După 7 mai, Venus intră în zona muncii și acolo e sărguincios. Poate că până pe 7 mai au nevoie să aibă loc un proces cu ei înșiși, o analiză foarte serioasă în legătură cu lucrurile la care se înhamă sau nu. Există mari speranțe ca după 7 mai să se motiveze atât de bine încât să poată face lucruri pentru că au promis sau este timpul, chiar dacă încă nu sunt plini de elan și entuziasm.

Pești

Este o perioadă de 2 săptămâni care ajută peștii să își găsească resursele interioare, dar și informațiile pentru a derula un proiect foarte important pentru ei. Luna plină care se formează pe 5 mai este aducătoare de intuiții fabuloase, rezolvarea unor enigme. Își doresc foarte mult bani, care sunt bine gândiți. Se străduiesc să ajungă la acele semnături, avize și acte de care au nevoie pentru a rezolva lucrurile.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter