Horoscopul Atlantidei: Află-ţi viitorul şi vezi ce zodie eşti pe insula dispărută

De Diana Zagrean, pe

Insula misterioasă şi dispărută, a cărei civilizaţie extrem de dezvoltată a pus pe gânduri omenirea timp de generaţii, avea un sistem zodiacal simplu. Află ce zodie eşti în horoscopul de pe Atlantida şi ce îţi rezervă viitorul.
Zodiacul Atlantidei (misterios oraş-insulă, scufundat încă din antichitate, despre care se spune că deţinea tehnologii avansate şi avea o civilizaţie extrem de inteligentă, evoluată şi complexă ) era bazat nu pe o anumită perioadă a lunii, ci pe ziua în care te-ai născut. Cum lunile pe Atlantida aveau doar 15 zile, numărul de zodii este acelaşi. Iată cele 15 zodii de pe Atlantida şi ce îţi prevăd ele în viitor.
Azr’hal (1 ale lunii)
Azr’hal, în traducere liberă „Primul” sau „cel dintâi” sunt nativii născuţi pe data de 1 a fiecărei luni. Ca şi zodia berbec, cei născuţi pe data de 1 se spune că sunt firi încăpăţânate, care vor avea un 2013 agitat şi plin de probleme. Majoritatea sunt cauzate de agresivitatea şi spiritul teritorial al acestui nativ. Un pic de calm va aduce bunăstare şi pace.
Duirk’har (zilele 2-4 ale lunii)
Cei născuţi în acest interval sunt oameni foarte calculaţi, care nu lasă nimic să iasă din plan. Pentru că totul trebuie să fie făcut sub atenta lor supraveghere, cei născuţi în zodia Duirk’har nu vor avea probleme cu banii în 2013, dar riscă să-şi supere sufletul pereche cu teama lor de a da drumul frâielor. Puţină relaxare nu strică.
Ferz’oulh (zilele 5-6 ale lunii)
Cei născuţi în zilele de 5 sau 6 ale fiecărei luni sunt oameni caracterizaţi de şiretenie, care vor să tragă foloase din situaţii şi prietenii. Ferz’oulh au mulţi prieteni, de care profită adesea, dar nu fără a returna favorurile. Deşi sunt profitori, nativii acestei zodii au un suflet curat şi iubesc cu pasiune atunci când întâlnesc persoana potrivită. Vor avea un 2013 plin de iubire, dar trebuie să aibă grijă de sănătate.
Gal’ai (cei născuţi în ziua de 7 a fiecărei luni)
Nativii acestei zodii sunt personalităţi puternice, care atrag atenţia şi care iubesc bârfele suculente. Dacă cineva le greşeşte, nu sunt prea iertători şi răzbunarea este adesea, cea mai la îndemână lecţie pe care o dau cei născuţi în ziua de 7. Anul 2013 aduce nativilor zodiei Gal’ai multe surprize plăcute.
Jni’bael (zilele 8-10 ale lunii)
Cei născuţi în acest interval sunt naivi din fire şi iubesc pe oricine le întinde o mână de ajutor. Foarte generoşi şi plini de respect pentru semeni, nativii acestei zodii cuminţi au parte de un 2013 liniştit, în care merg la multe petreceri.

Citeşte şi Horoscop săptămânal: Ce te aşteaptă în săptămâna 8-14 iulie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter