Horoscop 7 august 2021. Suprize neplăcute pentru Balanțe

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 06 august 2021, 13:40

Horoscop 6 august 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta, realizat de astrologul Mădălina Manole. Afla din horoscopul zilnic ce iti rezerva ziua de azi. Previziuni complete pentru toate zodiile si sfaturi ca sa ai o zi mai buna!

Cuprins

Horoscop 7 august 2021 Berbec

S-ar putea să ai parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în plan sentimental sau, dacă ești părinte, să fii luat pe nepregătite de o situație în care te pun copiii. Evită speculațiile financiare!

Horoscop 7 august 2021 Taur

Se întrevăd evenimente neprevăzute care au rolul să aducă schimbări majore în viața ta personală, poate chiar legate de casă și familie, Unii nativi pot face o schimbare de locuință.

Horoscop 7 august 2021 Gemeni

Posibil să primești vești care să schimbe o situație, un plan pe care-l ai. Ești și astăzi irascibil și nervos, deci evită certurile și deciziile impulsive. Ai mai multă grijă dacă te urci la volan!

Horoscop 7 august 2021 Rac

S-ar putea să cheltui mai mult decât trebuie astăzi, să dai bani pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie, dar sunt „strălucitoare” sau să cumperi pe fond emoțional, deci evită să ieși la cumpărături.

Horoscop 7 august 2021 Leu

S-ar putea să apară schimbări bruște în viața ta, fie profesională, fie personală, capitol la care ai nevoie de mai multă libertate și independentă. Azi ai mare grijă la reacțiile imprevizibile.

Horoscop 7 august 2021 Fecioara

Ești mai obosit astăzi decât de obicei și orice ar avea în program, ar fi de preferat să anulezi și să te odihnești. Un simptom mai vechi se poate reactiva.

Horoscop 7 august 2021 Balanta

Poți avea parte de surprize neașteptate și deloc plăcute din partea prietenilor sau chiar din partea persoanelor cu care lucrezi a un proiect de grup. O serie de planuri se pot da peste cap.

Horoscop 7 august 2021 Scorpion

Profesional poți avea parte de suprize și răsturnări de situație neprevăzute și chiar dacă este zi liberă, la un zvon, un dialog, tot te poți aștepta. Imprevizibilul din zona relațională de poate stresa peste măsură.

Horoscop 7 august 2021 Sagetator

Poți avea parte de schimbări bruște în rutina zilnică sau un plan legat de o călătorie se poate da peste cap. Profesional, deși este zi liberă, te poți aștepta la unele surprize.

Horoscop 7 august 2021 Capricorn

Se întrevăd evenimente neașteptate, răsturnări de situație care vizează viața sentimentală și relațională. Ai mare grijă pentru că lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată, mai ales dacă se află un secret.

Horoscop 7 august 2021 Varsator

Relația cu partenerul de viață este ca o bombă pe cale să explodeze și nu este deloc exclus să o detonezi astăzi și să schimbați radical contextul actual. Posibil să ai nevoie de mai multă libertate ca niciodată.

Horoscop 7 august 2021 Pesti

Sunt schimbări care se petrec la muncă și te iau pe nepregătite, pe de o parte, dacă lucrezi astăzi, iar pe de altă parte, un plan de relaxare, rutina zilnică se poate schimba. Ai mai multă grijă la starea ta de sănătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter