Horoscop 6 august 2021. Zodia care vă răbufni și care îi va șoca pe cei din jur

De Mădălina Manole, pe

Horoscop 6 august 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta, realizat de astrologul Mădălina Manole. Afla din horoscopul zilnic ce iti rezerva ziua de azi. Previziuni complete pentru toate zodiile si sfaturi ca sa ai o zi mai buna!

Cuprins

Horoscop 6 august Berbec

Dedici ziua de astăzi familiei și ai toate șansele să faci și curățenie în casă. Unii nativi pot fi invitați la un eveniment alături de cei dragi.

Horoscop 6 august Taur

Nu prea ai chef de stat la povești astăzi, ci transmiți ceea e ai de comunicat foarte scurt și la obiect. S-ar putea să nu te poți concentra cum trebuie dacă trebuie să iei niște decizii importante.

Horoscop 6 august Gemeni

Faci și refaci calcule, însă nu poți decide ce să faci cu o sumă de bani, încotro să o canalizezi, așa că nu lua o astfel de deicizie momentan. Ai grijă la senzația că ceilalți nu te apreciază, care poate fi greșită.

Horoscop 6 august Rac

Luna traversează zodia ta și îți aduce mai multă sensibilitate, bunăvoință și empatie. Totodată, ai grijă să nu devii prea emotivă și să-ți enervezi partenerul cu această stare.

Horoscop 6 august Leu

Te frământă niște gânduri, trăiești mai intens pe interior și există riscul să răbufnești și să-i șochezi pe cei din jur cu atitudinea ta. Nevoia de odihnă este mare.

Horoscop 6 august Fecioara

Nu prea ai chef să ieși cu prietenii și este posibil să-ți anulezi chiar și o invitație în oraș. nU ești prea comunicativ astăzi și te rezumi la strictul necesar.

Horoscop 6 august Balanta

Situația profesională nu-ți este pe plac și asta pentru că superiorii îți cer prea multe sau ți se pare că trebuie să îndeplinești responsabilități care nu sunt în atribuțiile tale.

Horoscop 6 august Scorpion

Nu este o zi bună să iei decizii, ci preferi să analizezi o situație pe toate părțile. Posibil ca astăzi să fii mai impunător în fața celor dragi, așa că ai grijă la atitudine.

Horoscop 6 august Sagetator

Te poți preocupa de unele chestiuni financiare care-ți stau de ceva vreme pe cap, poate să plătești o rată la credit, să faci niște calcule pentru a returna o datorie, să achiți niște facturi restante.

Horoscop 6 august Capricorn

Emoțiile tale sunt atât de intense astăzi, încât fie devii indiferent și rigid, fie devii gelos și posesiv cu partenerul de viață.

Horoscop 6 august Varsator

S-ar putea să te simți mai obosit, copleștit de unele gânduri sau vești primite. Ai grijă la alimentație și odihnește-te corespunzător.

Horoscop 6 august Pesti

Nevoia de a iubi, nevoia de afecțiune și momente calde în cuplu este mare și ar trebui să fii mai deschis cătrte activitățile relaxante pe care ți le propune partenerul sau chiar tu să faci o cină romantică și să-l surprinzi plăcut, mai ales dacă ești la început și vrei să-l cucerești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter