Horoscop 5 august 2021. Zodia care are curajul să se afirme în această zi

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 16:14

Horoscop 5 august 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta, realizat de astrologul Mădălina Manole. Afla din horoscopul zilnic ce iti rezerva ziua de azi. Previziuni complete pentru toate zodiile si sfaturi ca sa ai o zi mai buna!

Cuprins

Horoscop 5 august 2021 Berbec

Grație trigonului pe care Chiron, aflat în zodia ta, îl face cu Soarele, astăzi vei avea mai mult curaj să te afirmi, să ieși în față, să treci peste temeri și inhibiții, peste frica de a fi judecat.

Horoscop 5 august 2021 Taur

Este o zi foarte bună să-ți conștientizezi fricile și să treci peste ele. Simți un soi de bucurie care vine ca un pansament peste rănile trecutului. În plus, poți ierta pe cineva acre te-a rănit. Pune-ți o dorință pentru că se poate îndeplini.

Horoscop 5 august 2021 Gemeni

Datorită trigonului pe care Chiron îl face cu Soarele, astăzi te poți împăca cu o persoană apropiată și poți vindeca o relație mai tensionată cu un prieten. Vorbește, eliberează-te!

Horoscop 5 august 2021 Rac

O sere de frici legate de afirmare, o serie de neplăceri legate de cariera ta, astăzi se pot calma, pot fi depășite. Ai mai mult curaj să spui stop și să faci o schimbare profesională.

Horoscop 5 august 2021 Leu

Grație trigonului pe care Chiron îl face cu Soarele, aflat în zodia ta, astăzi vei simți puternic accentuată latura spirituală și dorința de a evolua, indiferent că este vorba de planul personal sau profesional.

Horoscop 5 august 2021 Fecioara

Astăzi se formează un trigon pe cer între Chiron și Soare, asppect care te ajută să depășești ceva din trecut, o pierdere, emoțională sau financiară, te ajută să scapi de o dependență, de o frică avută.

Horoscop 5 august 2021 Balanta

Este momentul să renunți la o relație toxică sau să depășești niște traume relaționale din trecut. Trigonul de azi dintre Chiron și Soare te susține să te vindeci chiar și după o despărțire sau un divorț.

Horoscop 5 august 2021 Scorpion

Mulțumită trigonului pe care Chiron îl face cu Soarele, astăzi vei avea curajul necesar pentru a-ți cere niște drepturi profesionale, pentru a cere să-ți fie recunoascute meritele în carieră.

Horoscop 5 august 2021 Sagetator

Grație trigonului pe care Chiron îl face cu Soarele, astăzi îți poți conștientiza și vindeca o rană sentimentală, o durere a sufletului, poate chiar o traumă legată de copii. Fă tot posibilul să fii fericit. Puterea este la tine.

Horoscop 5 august 2021 Capricorn

O serie de răni din copilărie, de traume familiale se pot vindeca astăzi prin conștientizare. Recâștigă-ți echilibrul interior și fă pace cu trecutul și cu cei dragi.

Horoscop 5 august 2021 Varsator

Trigonului pe care Chiron îl face cu Soarele astăzi te va susține să spui lucrurilor pe nume, să ai încredere mai multă în raționamentul tău și să iei decizii îndrăznețe, curajoase.

Horoscop 5 august 2021 Pesti

Un moment în care te-ai confruntat cu lipsuri financiare se poate reactiva acum cu scopul de a-l depăși. Trebuie să înțelegi că lumea materială este nimic pe lângă lumea spirituală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter