Horoscop 18 august 2021. Una dintre zodii îi trezește suspiciuni partenerului de viață

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 17:57

Horoscop 18 august 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta, realizat de astrologul Mădălina Manole. Afla din horoscopul zilnic ce iti rezerva ziua de azi. Previziuni complete pentru toate zodiile si sfaturi ca sa ai o zi mai buna!

Cuprins

Horoscop 18 august 2021 Berbec

Ziua de astăzi te pune în lumina reflectoarelor. Te poți afirma printr-o idee sau vii cu o propunere pe care superiorii o iau în calcul. Totuși, fă diferența între a spune și a face și așteaptă să primești aprobările înainte de a pune în practică ceva.

Horoscop 18 august 2021 Taur

Ai nevoie de confirmări că ești pe drumul cel bun într-o situație profesională. Le poți cere și părerea celor din jur, dar cel mai probabil tot ceea ce simți tu va conta la final. Zi favorabilă să-ți clarifici unele convingeri și credințe.

Horoscop 18 august 2021 Gemeni

Te implici cu multă seriozitate în rezolvarea unei situații materiale ce ține, cel mai probabil, de instituțiile publice. Poate fi vorba de credite, taxe, impozite, poate faci niște calcule sau refaci niște strategii financiare.

Horoscop 18 august 2021 Rac

Este o zi bună să discuți termenii unui contract, ai unei colaborări, însă nu te grăbi să semnezi nimic deocamdată. Ai mai multă grijă la condițiile pe care partenerii le pot strecura voalat, chiar dacă nu au neapărat intenția de a te păcăli.

Horoscop 18 august 2021 Leu

S-ar putea să ți se pară mai obositoare sarcinile de la locul de muncă, mai ales dacă au intervenit schimbări de program sau de responsabilități. Poți fi mai obosit și te poți concentra mai greu pe ceea ce ai de făcut.

Horoscop 18 august 2021 Fecioara

Ești mai tentat să te dedici unor activități care-ți fac plăcere decât în alte zile. Sentimental și în relația cu copiii devii mai activ, dar ar fi de preferat să eviți criticile și impunerea punctului de vedere.

Horoscop 18 august 2021 Balanta

Ai impresia că cei din familie te solicită cam mult sau au pretenții prea mari de la tine. Te preocupi de niște sarcini gospodărești, dar ia în calcul că programul îți poate fi dat peste cap de niște solicitări profesionale.

Horoscop 18 august 2021 Scorpion

Azi nu prea ai chef de stat la povești, iar dialogurile profesionale pot fi destul de rigide. Dacă te vei prezenta cu aceeași atitudine și în fața partenerului de viață, s-ar putea să-i trezești unele suspiciuni.

Horoscop 18 august 2021 Sagetator

Te preocupi de chestiuni financiare curente. Poate primești un bonus, un comision sau poate discuți despre salarizare. Încearcă să te rezumi la plățile curente pentru că există tendința de a cheltui nesăbuit.

Horoscop 18 august 2021 Capricorn

Luna îți tranzitează zodia astăzi și-ți aduce rezistență fizică și psihică, vigoare, curaj, dar și determinare în atingerea obiectivelor. Totuși, te poți aștepta și la o stare de irascibilitate crescută.

Horoscop 18 august 2021 Varsator

S-ar putea să te confrunți cu o serie de gânduri, griji și chiar nedumeriri. Unii nativi pot fi cuprinși de dor, alții de regrete și tristeți. Ești mai sensibil decât de obicei și ai tendința să pui totul la suflet.

Horoscop 18 august 2021 Pesti

S-ar putea să nu fii mulțumit de modul în care un prieten te tratează sau abordează o rugăminte a ta, poate chiar relația dintre voi. Este posibil să ți se pară prea critic sau prea direct în exprimare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter