Horoscop 17 august 2021. Șanse mari de împăcare în cuplu pentru una dintre zodii

De Mădălina Manole, pe

Horoscop 17 august 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta, realizat de astrologul Mădălina Manole. Afla din horoscopul zilnic ce iti rezerva ziua de azi. Previziuni complete pentru toate zodiile si sfaturi ca sa ai o zi mai buna!

Cuprins

Horoscop 17 august 2021 Berbec

Azi ai parte de inspirație, de idei care te ajută să-ți atingi niște idealuri. Ești mai optimist și mai încrezător în viitor. Pot veni oferte care să ceară o relocare, poate chiar oferte din străinătate.

Horoscop 17 august 2021 Taur

Se schimbă niște perspective financiare sau, cel puțin, privești cu mai mult optimism în această direcție. Fă un bilanț al veniturilor și vezi încotro trebuie investiți banii. Vești bune pentru cei care așteaptă aprobarea unui credit de casă.

Horoscop 17 august 2021 Gemeni

Poți primi ajutor din partea unor persoane de la care te-ai fi așteptat mai puțin sau un contract primește o aprobare. În cuplu sunt șanse mari de împăcare și de consolidare a relației în urma unui dialog sincer și deschis.

Horoscop 17 august 2021 Rac

Abilitățile și talentele tale îți pot aduce aprecieri la locul de muncă. Nativii care  caută să se angajeze pot primi vești bune. Vești bune pot veni și pentru cei care așteaptă rezultatele unor analize.

Horoscop 17 august 2021 Leu

Dacă ești singur, zilele acestea te-ai putea îndrăgosti, însă nu va fi vorba de o poveste de dragoste pasională, ci de una practică, ancorată în realitate, dar de viitor. Alți nativi se pot bucura de reușitele copiilor.

Horoscop 17 august 2021 Fecioara

Chiar dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în viața ta, astăzi te poți detașa de aceste contexte negativiste și poți privi spre viitor cu mai mult optimism. Fă un efort și fă pace cu tine sau, în alte cazuri, cu cei din familie.

Horoscop 17 august 2021 Balanta

Zi favorabilă discuțiilor și negocierilor. Ai idei strălucite și poți găsi soluții de afirmare profesională. Te bucuri de susținere din partea unor persoane importante sau chiar din partea prietenilor.

Horoscop 17 august 2021 Scorpion

Bazează-te cu încredere pe ideile financiare care-ți trec prin minte astăzi sau dă o șansă unei propuneri de a-ți crește veniturile. A venit momentul să ai mai multă încredere în tine și să-ți monetizezi un talent.

Horoscop 17 august 2021 Sagetator

Luna trece azi prin zodia ta și te susține din punct de vedere emoțional. Pe de altă parte, poți avea idei și poți găsi soluții la problemele tale, poți avea acel declick de care ai nevoie pentru a porni pe drumul tău și a-ți atinge niște idealuri.

Horoscop 17 august 2021 Capricorn

Începi să vezi cu alți ochi o situație din trecut. Poate fi vorba de o pierdere financiară sau sentimentală. Este o zi bună să ierți și să-ți recapeți optimismul. În cuplu, pot urma zile apăsătoare. Dacă simți nevoia, ia o pauză, dar nu o decizie radicală.

Horoscop 17 august 2021 Varsator

Te bucuri de sprijinul prietenilor, iar sfaturile acestora pot fi cu adevărat revelatoare pentru tine, mai ales într-o problemă partenerială. Și profesional vei avea susținere. Ești mai romantic, mai vesel și te dedici unor activități distractive.

Horoscop 17 august 2021 Pesti

Tot stresul și agitația de la locul de muncă, iată că aduc și roade. Te poți bucura de aprecierea unor persoane importante și poți discuta despre ceea ce te deranjează profesional. Unii nativi iau decizia de a-și schimba cariera.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter