Horoscop 14 august 2021. O zodie va fi surprinsă de probleme cu locuința

De Mădălina Manole, pe

Horoscop 14 august 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta, realizat de astrologul Mădălina Manole. Afla din horoscopul zilnic ce iti rezerva ziua de azi. Previziuni complete pentru toate zodiile si sfaturi ca sa ai o zi mai buna!

Cuprins

Horoscop 14 august 2021 Berbec

Ești preocupat de o situație financiară și te lupți să obții stabilitate și siguranță. Poate fi vorba de conservarea unor bunuri materiale, dar și de câștigurile obținute din proiectele în care ești implicat, și care nu-ți sunt pe plac sau nu ajung la tine în timpul stabilit.

Horoscop 14 august 2021 Taur

Relațiile cu cei din jur sunt tensionate, însă cel mai mare risc de conflict îl ai cu partenerul de viață. S-ar putea să ai impresia că ceilalți au ceva cu tine și să nu-ți dai seama că, de fapt, tu ești cel răzvrătit.

Horoscop 14 august 2021 Gemeni

Ziua de astăzi îți poate accentua stările de nemulțumire, anxietățile, iar problemele de sănătate netratate sau deja cronicizate se pot manifesta mai abitir. Încearcă să eviți stresul și să te odihnești mai mult.

Horoscop 14 august 2021 Rac

S-ar putea ca astăzi să resimți o nevoie mai mare de iubire care să te îndemne la acțiuni impulsive. În alte cazuri, niște regrete sentimentale pot fi copleșitoare, mai ales în cazul nativilor recent despărțiți.

Horoscop 14 august 2021 Leu

Un aspect care vizează locuința te poate lua prin surprindere. Poate fi vorba și de o cerință a părinților mai greu de îndeplinit. Posibile presiuni profesionale sau din partea unor persoane cu care te afli în litigiu sau dispuți o moștenire.

Horoscop 14 august 2021 Fecioara

Va trebui ca astăzi să depui mari eforturi pentru a nu intra în conflicte cu cei din jur. Evită să iei decizii sub impulsul momentului și controlează-ți cuvintele. Unele raționamente pot fi deformate de ambiții.

Horoscop 14 august 2021 Balanta

Îți faci griji cu privire la salarizare sau la o remunerație care îți revine de drept. Te poți vedea nevoit să renunți la unele planuri sau, în alte cazuri, nativii se revoltă pe modul în care partenerul cheltuie banii.

Horoscop 14 august 2021 Scorpion

Luna îți traversează zodia astăzi și te susține din punct de vedere emoțional. Însă, pe de altă parte, stările interioare pe care le dezvolți acum s-ar putea să te facă mai conflictual cu membrii familiei sau cu partenerul de viață.

Horoscop 14 august 2021 Sagetator

Nivelul de stres ridicat, lipsa odihnei și veștile neplăcute sau dialogurile tensionate cu cei din jur pot creea un context nefast care-ți va afecta starea de sănătate. Atenție majoră la acțiunile întreprinse astăzi.

Horoscop 14 august 2021 Capricorn

S-ar putea să ți se reveleze adevărata față a unor prieteni, a unor persoane pentru care ai sentimente sau pe care te bazezi în proiectele tale. Poveștile de iubire pot trece prin momente mai delicate.

Horoscop 14 august 2021 Varsator

Deși este sâmbătă, te lupți cu dezamăgiri care vin din zona profesională. S-ar putea să-ți faci prea multe gânduri cu privire la direcția pe care te afli sau să fi apărut schimbări care te pun pe gânduri și pe care nu știi cum să le gestionezi.

Horoscop 14 august 2021 Pesti

Ai nevoie să-ți pui ordine în gânduri, în idei și în idealuri și să vezi care dintre principiile tale de viață mai merită urmate. Nu-ți lipsește curajul de a te desprinde de anumite tipare nefuncționale, așa că profită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter