Horoscop 12 august 2021. Ce se întâmplă cu banii Vărsătorilor

De Mădălina Manole, pe
Horoscop 12 august 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta, realizat de astrologul Mădălina Manole. Afla din horoscopul zilnic ce iti rezerva ziua de azi. Previziuni complete pentru toate zodiile si sfaturi ca sa ai o zi mai buna!

Cuprins

Horoscop 12 august 2021 Berbec

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține să îți schimbi programul de muncă și să-ți eficientizezi modul de desfășurare a activităților zilnice.

Horoscop 12 august 2021 Taur

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține să lămurești o situație care s-a petrecut î viața ta sentimentală și să te apropii de persoana iubită prin dialog sincer.

Horoscop 12 august 2021 Gemeni

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, dar și guvernatoarea ta, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia și să rezolvi situații ce țin de actele unei case.

Horoscop 12 august 2021 Rac

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține în tot ce ține de învățare, negocieri, depalsări sau să rezolvi un context legat de acte. Te poți afirma prin dialog și ai idei foarte practice.

Horoscop 12 august 2021 Leu

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține să-ți pui în practică niște idei de creștere a veniturilor sau să negociezi o situație salarială.

Horoscop 12 august 2021 Fecioara

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, dar și guvernatoarea ta, intră astăzi în zodia ta și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va ajuta să îți limpezești raționamentul, să ai o gândire mult mai logică și te va ajuta să iei cele mai bune și înțelepte decizii.

Horoscop 12 august 2021 Balanta

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține să-ți clarifici multe gânduri, să ai o gândire mai rațională și să te detașezi de persoanele toxice din viața ta.

Horoscop 12 august 2021 Scorpion

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține să-ți îmbunătățești viața socială, să ieși cu prietenii și să cunoști persoane importante care să te ajute în demersurile tale. Ai idei bune vizavi de un proiect în care ești implicat.

Horoscop 12 august 2021 Sagetator

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține în afirmarea profesională. Poți lua decizii legate de cariera ta în urma unei analize clare și lucide și poți negocia o funcție. Ai șansa de a te afirma printr-un dialog, ședință, discurs public.

Horoscop 12 august 2021 Capricorn

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține să-ți lămurești niște dileme și să tragi niște concluzii raționale cu privire la principiile și convingerile pe baza cărora te ghidezi. Unii nativi pot pleca într-o călătorie, iar alții se pot înscrie la un curs de dezvoltare profesională.

Horoscop 12 august 2021 Varsator

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține să vezi mult mai clar și logic o situație financiară, cel mai probabil legată de bugetul comun cu alții. Vei face calcule și vei mai reduce din cheltuieli.

Horoscop 12 august 2021 Pesti

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și până pe 30 august, cât va dura tranzitul, te va susține să lămurești situații ce țin de viața de cuplu, să iei o decizie în acest sens sau să negociezi un contract profesional, să lămurești o situație cu un colaborator.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter