Horoscop 10 mai 2023. Zodiile stau prost cu nervii. Berbecii, printre nativii cei mai afectați

De Oana Dinu, pe

Horoscop 10 mai 2023. Va fi o zi din care nu vor lipsi provocările. Nativii vor trebui să își stăpânească emoțiile pentru a reuși să evite conflictele.

Luna în Capricorn în opoziție cu Marte, planeta acțiunii, le va aduce zodiilor o serie de provocări astăzi. Se pot confrunta cu lipsă de motivație, obstacole în îndeplinirea sarcinilor zilnice și nervozitate crescută. Pe de altă parte, visele le-ar putea da indicii prețioase anumitor nativi cu privire la modul în care își pot îmbunătăți viața.

Iată ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodie, potrivit astrology.com.

Horoscop zilnic 10 mai. Zodia Berbec

Aspectul tensionat pe care îl formează Luna în Capricorn și Marte ți-ar putea aduce o stare accentuată de agitație. Ar fi bine să încerci să îți temperezi emoțiile în acest climat cosmic dificil de gestionat. Dacă nu îți găsești liniștea interioară va fi greu să îți ascunzi starea de spirit proastă în fața celorlalți, iar acest lucru ar putea fi extrem de incomod pentru tine. Luna se va confrunta și cu Jupiter, aspect ce te poate stimula să scoți la iveală frustrările acumulate. S-ar putea să îți folosești puterea sau autoritatea pentru a-ți revărsa nervii asupra celorlalți, lucru pe care îl poți regreta mai târziu. Din fericire, Luna în Vărsător îți va aduce o dispoziție mai sociabilă.

Horoscop 10 mai 2023. Zodia Taur

Luna în Capricorn și Soarele care se află în propriul tău semn zodiacal vor forma un aspect benefic, ce îți poate aduce revelații sau vise cu semnificație spirituală. Din păcate, opoziția pe care Luna o formează cu Marte ar putea să risipească această energie îmbucurătoare, mai ales dacă ești pe grabă. Astrele te îndeamnă să găsești timp să te conectezi cu natura spre seară, când Luna se aliniază cu Jupiter, oferindu-ți ocazia de a-ți recâștiga pacea sufletească. Luna va intra în zodia Vărsător, aspect ce îți va anima viața profesională în următoarele două zile.

Horoscop zilnic 10 mai. Zodia Gemeni

Nu ar trebui să te surprindă dacă ai tot felul de vise ciudate în această perioadă. Ia-ți un moment să reflectezi la emoțiile profunde pe care le-ai avut în timp ce dormeai, deoarece acestea ar putea ascunde mesaje secrete despre schimbările iminente din viața ta și calea către transformare. Nu uita să te ancorezi în prezent pe măsură ce orele trec, altfel, o opoziție aspră între Lună și Marte te-ar putea face să pierzi timp prețios fără să reușești să faci nimic din ce ți-ai propus. Atmosfera se va îmbunătăți atunci când Luna intră în Vărsător, în casa ta a spiritualității.

Citește și: 5 zodii care își găsesc jumătatea în vara lui 2023

Horoscop zilnic 10 mai. Zodia Rac

Ai putea simți o puternică agitație interioară în această dimineață, în timp ce Luna din Capricorn se confruntă cu Marte. De asemenea, acest aspect astrologic te-ar putea face extrem de capricios și s-ar putea să simți nevoia să te închizi în tine. Astrele te îndeamnă să nu îți investești energia în această atitudine pasiv-agresivă. Încearcă să nu îi tratezi pe ceilalți cu indiferență. Din fericire, Luna va intra în Vărsător în această seară și va activa sectorul hărții tale care guvernează transformarea și eliberarea. Totodată, Venus se aliniază cu Nodurile Destinului. Este un moment bun să reflectezi asupra obiectivelor tale și asupra modului în care dorești să te exprimi.

Horoscop zilnic 10 mai. Zodia Leu

Visele tale ți-ar putea transmite noi strategii pentru a reuși să atingi succesul, dragă Leu, datorită unui aspect favorabil pe care Luna în Capricorn și Soarele din Taur îl formează. Cu toate acestea, încearcă să nu îți obosești creierul pentru a reface pașii din vis. Altfel, din cauza opoziției între Lună și Marte, te poți confrunta cu o lipsă de organizare și poate chiar îndoieli de sine. Jupiter îți va activa casa spiritualității și îți va oferi șansa să găsești un echilibru între obiectivele tale și sarcinile curente de lucru. Luna va intra în Vărsător, aspect ce îți va accentua dorința de conectare cu ceilalți și te va susține să devii disponibil pentru a da și a primi iubire.

Horoscop zilnic 10 mai. Zodia Fecioară

Luna în Capricorn și Soarele din Taur vor forma un aspect de susținere și vei avea un început de zi cu multă energie și un profund sentiment de mulțumire pentru tot ceea ce trăiești. Bucură-te din plin de aceste momente liniștite. Ulterior, confruntarea dintre Lună și Marte ar putea să tulbure apele. Pot apărea obstacole, mai ales în ceea ce privește deplasările și tehnologia. Acest context astrologic îți atrage atenția că sunt lucruri pe care nu le poți controla. Asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi încrederea în tine. Vei avea ocazia să îți recuperezi echilibrul atunci când Luna intră în Vărsător.

Horoscop zilnic 10 mai. Zodia Balanţa

Astăzi s-ar putea să nu te trezești cu o stare de spirit prea bună. Luna în Capricorn în opoziție cu Marte ar putea să îți accentueze tristețea pricinuită de unele probleme cu care te confrunți. Acest context astrologic te-ar putea face să te simți lipsit de motivație și să îți dorești să rămâi acasă. Va trebui să depui un efort suplimentar să te organizezi astfel încât să ajungi la timp la serviciu sau oriunde mai trebuie să mergi astăzi. Din fericire, îți vei recăpăta energia atunci când Luna intră în Vărsător. Este un moment bun să te răsfeți așa cum meriți pentru că ai reușit să faci față provocările pe care ți le-a adus această zi. Totodată, Venus se aliniază cu Nodurile Destinului, aspect ce îți va cere să ai mai multă încredere în logica ta dacă vrei să progresezi.

Horoscop 10 mai 2023. Zodia Scorpion

Luna în Capricorn se confruntă cu Marte, aspect ce îți va aminti cât de important este să crezi în visurile tale. Atenție însă la exagerări. Credința orbă nu te va ajuta să-ți îndeplinești dorințele. Va trebui să te bazezi și pe logică atunci când iei decizii cu privire la ceea ce poți face pentru a-ți îmbunătăți șansele să obții succesul. S-ar putea să te simți copleșit de sarcini, de aceea astrele te îndeamnă să nu te angajezi la mai mult decât poți duce. Vei simți o schimbare în această seară când Luna își începe tranzitul prin zodia Vărsător. Acest aspect îți va cere să îți reevaluezi emoțiile și responsabilitățile ce țin de gospodărie în următoarele două zile.

Horoscop zilnic 10 mai. Zodia Săgetător

Încearcă să te centrezi în prezent și să găsești liniștea interioară înainte de a-ți începe activitatea, altfel o opoziție puternică între Luna în Capricorn și Marte ar putea să te aducă în fața unor conflicte. Fă tot ce poți să fii amabil și să te înțelegi cu ceilalți. Ar fi bine să îți alegi cu înțelepciune bătăliile și să-i eviți pe cei care au o atitudine autoritară sau sunt încăpățânați. Luna și Jupiter vor forma un aspect tensionat, dar poți profita de ocazie pentru a-ți reevalua responsabilitățile. Este un moment bun să conștientizezi că încrederea în sine și succesul sunt în strânsă legătură. Luna va intra în Vărsător ți îți va stârni curiozitatea. S-ar putea să fii dornic să înveți lucruri noi.

Horoscop zilnic 10 mai. Zodia Capricorn

Luna își continuă călătoria prin semnul tău zodiacal astăzi, dragă Capricorn, însă o opoziție puternică cu războinicul Marte ar putea stârni o adevărată dramă în ceea ce privește sectorul afectiv. Aceste vibrații vor fi pasionale și tensionate. Din acest motiv, este important să menții o atitudine neutră și să eviți să provoci pe cineva care are un comportament pasiv-agresiv. Emoțiile tale ar putea să iasă la suprafață chiar înainte de a se lăsa seara, așa că poate ar fi mai bine să te plimbi puțin înainte de a ajunge acasă, pentru a-ți pune gândurile în ordine. Din fericire, te vei simți mai echilibrat atunci când Luna va intra în Vărsător, aspect ce te va ajuta să te eliberezi de orice energii negative care ți-au tulburat ziua.

Citește și: Zodii care se despart în luna mai. 6 nativi care rămân singuri până la începutul verii

Horoscop 10 mai 2023. Zodia Vărsător

Astăzi ar trebui să ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta, deoarece Luna în Capricorn se confruntă cu Marte. Acest context astrologic tensionat te poate lăsa cu senzația de dezorganizare, mai ales dacă nu ești conectat cu corpul tău. Fii atent la cuvintele tale după-amiază, când Jupiter îți va impacta sectorul comunicării. Încearcă să nu lași gândurile negative sau critice să îți polueze mintea. Te vei simți mai energic în această seară când Luna intră în semnul tău zodiacal și se apropie de Pluto. Acest aspect îți va da curaj și forță interioară să te confrunți cu problemele tale emoționale și să îmbrățișezi transformarea.

Horoscop zilnic 10 mai. Zodia Pești

Luna în Capricorn și Marte, planeta acțiunii, formează un aspect tensionat astăzi, ceea ce ar putea aduce unele conflicte în relațiile din mediul profesional. Ar fi înțelept să eviți bârfa cu colegii și să faci o pauză dacă simți un nivel crescut de nervozitate. Astrele te îndeamnă să ieși la aer, să te plimbi pentru a te liniști. Vei simți o schimbare de stare atunci când Luna se mută în Vărsător, în sectorul care îți guvernează introspecția. Acest aspect te poate inspira să stai restras în următoarele două zile. Este un moment bun să reflectezi la anumite aspecte ale vieții tale și să-ți reîncarci bateriile. Venus se va alinia cu Nodurile Destinului și va fi un moment bun să acorzi atenție subiectelor tale favorite sau să lucrezi la un proiect artistic.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter