Evenimentul astrologic al anului 2018: Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră în semnul Săgetător

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 28 octombrie 2020, 11:40
Jupiter, planeta marilor beneficii sau Marele Benefic, așa cum mai este numit în astrologie, intră în semnul Săgetător. Este considerat marele eveniment al anului 2018 pentru că Jupiter este întocmai planeta care guvernează zodia Săgetător, prin urmare "se întoarce acasă", tranzit pe care l-a făcut ultima dată în urmă cu 12 ani.

Jupiter intră în zodia Săgetător pe data de 8 noiembrie 2018 și va tranzita acest semn zodiacal timp de un an. Este un eveniment de o amploare remarcabilă, iar influența sa asupra zodiilor este una benefică și mult amplificată pozitiv grație faptului că Jupiter a revenit în zodia pe care o patronează. Iată cum va influența zodiile tranzitul lui Jupiter prin Săgetător!

Berbec

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Berbec șansa de a pleca în străinătate, fie pentru a lucra, fie pentru a studia și le pregătește un adevărat salt în carieră. Oportunitățile în sectorul profesional vor fi multiple, iar nativii sunt sfătuiți să înceapă cursuri de pregătire profesională în vederea avansării.

Taur

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a-și îmbunătăți considerabil situația financiară. Nativii pot primi sume de bani, cadouri și avantaje materiale, însă aspectul poate aduce și moșteniri, donații, sau accesarea cu ușurință a unui credit. Totodată, cei care dețin bani în comun cu partenerul de viață sau terți se pot bucura de o creștere considerabilă a veniturilor. Pe de altă parte, acest tranzit va activa casa intimității și a sexualității.

Gemeni

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a cunoaște o persoană cu care să înceapă o poveste de dragoste de lungă durată. Nativii care sunt în relații solide vor avea șansa de a se căsători. Armonia va domina în toate parteneriatele Gemenilor, inclusiv în cele profesionale, unde oportunitățile nu vor întârzia să apară, iar contractele încheiate acum se vor dovedi extrem de profitabile.

Rac

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a se face remarcați și de a avansa la locul de muncă. Nativii vor avea parte de oportunități remarcabile în carieră și ascensiunea profesională va fi pe lista priorităților. De asemenea, starea de sănătatea a nativilor Rac se va îmbunătăți considerabil, iar afecțiunile cu care s-au confruntat până acum își vor găsi vindecarea.

Leu

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a-și îmbunătăți și consolida relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul. În cuplurile solide, este posibil ca familia să se mărească și partenerii să devină părinți. De asemenea, nativii singuri pot avea parte de mai multe aventuri în anul ce vine și nu este exclus ca una dintre acestea să se transforme în relație serioasă. Pe de altă parte, va fi o perioadă favorabilă creației, activităților artistice și sportive, iar nativii preocupați de aceste sectoare pot înregistra succese remarcabile.

Fecioară

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a-și îmbunătăți și consolida relația cu membrii familiei, în special cu părinții și vor fi surprinși să observe că neînțelegerile existente până acum se vor dizolva. Pe de altă parte, tranzitul le va aduce oportunități legate de locuință, ceea ce poate însemna că nativii Fecioară pot cumpăra, vinde, închiria și chiar renova casa.

Citește și – Uranus, planeta transformărilor, se întoarce în Berbec. Iată cum afectează fiecare zodie în parte

Balanță

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a se afirma prin toate mijloacele care presupun comunicare, indiferent de forma sa. Nativii vor avea parte de dialoguri bune, oneste, benefice evoluției personale și ascensiunii profesionale și vor capta informația foarte ușor. Tranzitul favorizează Balanțele care prin natura meseriei vorbesc în public, dar și Balanțele care au de susținut examene, teste, interviuri. Nu este exclus să plece în călătorii peste hotare, să primească burse în străinătate sau să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională.

Scorpion

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a-și îmbunătăți considerabil situația financiară. Nativii vor primi nenumărate șanse pentru a-și crește veniturile, iar oportunitățile de schimbarea a locului de muncă cu unul mai bine plătit nu vor fi excluse.

Săgetător

Jupiter în tranzit întocmai prin semnul lor, semn pe care-l guvernează, îi va transforma pe cei născuți în zodia Săgetător în vedetele anului. Nativii vor avea succes pe toate planurile, atât în relațiile personale, cât și în proiectele profesionale, vor da dovadă de energie, bună dispoziție și se vor afla într-o formă fizică și psihică de invidiat. Cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate până acum vor observa că simptomele se vor ameliora.

Ești interesat de planete? Află curiozități despre planeta roșie – Marte, Venus (denumită Steaua Ciobanului, micuța Pluto, Mercur sau inelele lui Saturn!

Capricorn

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Capricorn șanse în plan personal, dar și ocazia de a se dezvolta în funcție de zonele de interes ale nativilor, însă, din păcate, Marele Benefic, va acționa din umbră. Fiind poziționat pe o casă ascunsă, a secretelor, Jupiter nu va avea aceași putere benefică pe care o exercită asupra celorlalte zodii. Nativii pot fi ajutați de oameni care nu se vor expune, care vor alege să privească desfășurarea evenimentelor din spatele scenei.

Vărsător

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a-și lărgi cercul de cunoștințe, de a-și face noi prieteni alături de care să demareze proiecte profitabile și să-și facă planuri importante de viitor. Totodată, relația cu persoanele din anturaj se va îmbunătăți și va deveni mai solidă, mai apropiată.

Pești

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a se face remarcați și apreciați la locul de muncă, de a-și îmbunătăți imaginea, de a-și consolida statutul profesional, iar șansele de a avansa în funcție vor fi foarte mari. Oportunitățile vor fi remarcabile, iar nativii se vor bucura de succes în carieră.

Citește și – Lună Nouă în Scorpion. Iată cum va fi influențată fiecare zodie în parte

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter