Eveniment astrologic major pe 24 ianuarie 2022. Trei ceasuri rele pentru aceste zodii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 ianuarie 2022, 13:41

Un eveniment astrologic major va avea loc pe 24 ianuarie 2022, care va intensifica conflicte existente și va aduce ape tulburi anumitor zodii.

În data de 24 ianuarie 2022, planeta Marte va intra în zodia Capricorn. Marte este Zeul Războiului, astfel încât va intensifica situațiile conflictuale care au apărut de mai mult timp în viețile zodiilor, în ideea de a le clarifica.

Urmează așadar o perioadă de dificultate, mai ales pentru persoanele care credeau că nu au cum să greșească atunci când fac lucruri bune. În vizorul acestui eveniment astrologic sunt mai ales Taurii și Peștii. Pentru ei, intrarea lui Marte în Capricorn va aduce tensiuni adiționale.

Taurii și Peștii nu sunt însă singurele zodii afectate. Mai jos vei descoperi care sunt și celelalte zodii dezavantajate, respectiv avantajate, după cum arată Fanatik.

Pe lista zodiilor dezavantajate se numără Taurii, Peștii, Gemenii, Fecioarele, Balanțele și Capricornii. Taurii vor avea senzația că timpul nu mai are răbdare cu ei, și vor trebui să acționeze în consecință. Totodată, Peștii vor întâmpina dificultăți pe plan amoros.

Citește și: Numerologie: Numere cu noroc, numere cu ghinion

Citește și: Cum îţi calculezi ascendentul şi ce spune el despre tine

Citește și: Horoscop chinezesc 2022: care sunt cele mai norocoase zodii din anul Tigrului de Apă

Citește și: Horoscop: Cum îţi dai seama că îţi ascunde ceva în funcţie de zodia lui

Gemenii urmează să descopere că problemele sentimentale le pot strica orice chef. Mai apoi, Fecioarele vor fi frământate de tot felul de războaie interioare. Balanțele și Capricornii au de descoperit cât de ușor se poate strica buna comunicare cu cei din familie.

Zodiile avantajate includ Berbecii, Racii, Leii, Scorpionii, Săgetătorii și Vărsătorii. Berbecii, spre exemplu, vor avea ambiția de a demonstra că pot face lucruri pe care ceilalți nu le-ar fi crezut posibile. La pol opus, Racii își vor găsi echilibrul și sursa de energie acolo unde nu se așteptau.

Totodată, Leii trebuie să profite de această perioadă pentru a duce la final proiecte importante, pe când Săgetătorii și Vărsătorii se pot apuca de proiecte noi și inedite. Scorpionii vor avea parte de o serie de revelații pozitive cu privire la sine.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter