Eclipsă de Soare hibridă pe 20 aprilie. Ele sunt zodiile cel mai puternic afectate. Nativiilor Rac și Leu li se schimbă viața

Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 12:34

Prima eclipsă de Soare din 2023 va avea loc pe 20 aprilie, când Luna nouă va fi în Berbec.

Este o eclipsă hibridă, inelară la început, apoi totală, iar la final, din nou, inelară. Evenimentul este așteptat cu interes de pasionații de astronomie, iar astrologii vorbesc despre o serie de avertismente care vor avea legătură cu el.

Citeşte şi: Minerva, previziuni astrologice pentru perioada următoare. Surprize pentru mai mulți nativi! Ele sunt zodiile norocoase

Unele zodii vor resimți mai puternic impactul acestui eveniment asupra lor și este important să fie atente la deciziile pe care le iau, la investițiile pe care le fac, dar și la provocările care le vor ieși în cale.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

20 aprilie, când va avea loc prima eclipsă de Soare din an, reprezintă și ultima zi în care Soarele va mai guverna semnul Berbecului. Nativii din această zodie vor resimți influența eclipsei pe plan personal. Cei care încep noi proiecte personale sau iau decizii noi trebuie să fie atenți la aspectele materiale, pentru a se asigura că le pot duce la bun sfârșit. Impulsivitatea care îi caracterizează îi va determina să facă alegeri pripite și este posibil să se confrunte cu pierderi serioase de bani.  

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Soarele trece din Berbec în Taur pe 20 aprilie, așadar este momentul noilor investiții. Este o perioadă bună pentru achiziționarea unui imobil sau a unei mașini. Apar schimbări pe plan emoțional pentru cei din Taur și probleme de comunicare cu ceilalți, ce este posibil să ducă la situații conflictuale.

Citeşte şi: Trei zodii rămân singure după Paște. Ei sunt nativii cu cele mai mari probleme în cuplu și vor ajunge la despărțire

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Cei din Rac traversează o perioadă delicată pe plan amoros. Intervin discuții legate de viitorul relației de cuplu și s-ar putea să ia decizii care îi vor afecta pe termen lung. De asemenea, ei pot experimenta eșecuri în carieră sau în obiectivele lor financiare și se pot simți frustrați de lipsa de progres.

Leu (23 iulie – 22 august)

Influența eclipsei de Soare se va resimți puternic și asupra nativilor din zodia Leu. Fiind un semn de foc, vor apărea aspecte nefavorabile pe plan financiar. Partea bună este că apar noi oportunități și schimbări legate de domeniul în care activează. Dar grijă mare la ce la deciziile pe care le luați și nu amânați momentul luării lor.

Citeşte şi: Zodii lovite de ghinion după Paște. Nativii care încheie luna aprilie în lacrimi

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Soarele din Berbec este va fi în opoziție cu acest semn de aer. Este un moment bun pentru punerea în practică a planurilor personale pe care le tot amânați de luni bune. De asemenea, perioada este prielnică și pentru deciziile legate de locul de muncă și de domeniul afacerilor.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter