Eclipsă de Lună în Scorpion, pe 5 mai 2023. Patru semne zodiacale în viața cărora apar schimbări importante

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 10:31

Eclipsa de Lună în Scorpion care are loc pe 5 mai vine cu schimbări importante în viața mai multor nativi din horoscop. Pentru a înțelege ce se poate întâmpla, e suficient să îți amintești ce făceai acum șase luni, când a avut loc ultima serie de eclipse pe axa Taur-Scorpion. Se anunță o lumină revelatoare în viața ta de acum.

În timp ce eclipsa solară anterioară a format o legătură cu Nodul Nord al Destinului, eclipsa de Lună, din 5 mai, va forma o alianță cu Nodul Sud karmic. Asta înseamnă că ai de-a face cu o formă de „purificare” spirituală, care îți schimbă trăirile.

Zodiile afectate de eclipsa de Lună din 5 mai

De asemenea, eclipsa de Lună te va trage în mod inevitabil într-o direcție pe care soarta te îndeamnă să o iei, ceea ce poate duce imediat – sau în cele din urmă – la câștiguri masive. Cu toate acestea, deoarece această eclipsă de Lună va forma și o opoziție cu Uranus, care este imprevizibil, te-ai putea confrunta cu un eveniment neașteptat. Nu te înșeli – această eclipsă de Lună ar putea însemna o revoluție.

Citeşte șiHoroscopul lunii mai 2023. Noroc în dragoste pentru nativii Gemeni, tensiuni și provocări profesionale pentru nativii Pești

Citește și: Neti Sandu, previziuni astrologice pentru prima parte a lunii mai. „Trebuie să fim pe fază, să profităm!”

Citește și:  Zodii care se despart în luna mai. 6 nativi care rămân singuri până la începutul verii

Citește și: Zodii care vor da lovitura pe plan profesional în mai. Ei vor primi măririle de salarii mult așteptate

Taur

Există o persoană în viața ta la care te-ai gândit constant în ultima vreme? Această persoană ar putea fi iubitul tău, cel mai bun prieten, partenerul tău de afaceri etc. Indiferent cine este, eclipsa de Lună din 5 mai te încurajează să evoluezi în relația cu persoana respectivă. Dacă viața ta nu este una ideală, s-ar putea să te desparți de acel cineva cu care ai o relație toxică.

Dacă situația merge bine, s-ar putea să te simți pregătită să îți iei un angajament față de această persoană. Cu toate acestea, descoperi că perspectiva ta asupra relațiilor se schimbă cu totul. Astfel, poți afla ce poți face pentru a avea legături mai sănătoase și reciproc avantajoase în viitor.

Citeşte și: Horoscop chinezesc mai 2023. Luna Șarpelui de Foc adâncește conflictele și configurează altele

Leu

Ți se pare că în casa ta există mult haos? Eclipsa de Lună din 5 mai te-ar putea face să bifezi o schimbare majoră în viață sau în dinamica familiei. Chiar dacă te muți într-un oraș nou sau primești o persoană nouă în familie, acesta schimbare e benefică și te scapă de traumele din copilărie. Indiferent ce se întâmplă, aceste modificări îți aduc posibilități noi. Universul te aduce pur și simplu mai aproape de tipul de casă pe care l-ai căutat mereu.

Scorpion

Scorpionul se află în centrul acestei eclipse de Lună. Asta înseamnă că lumina reflectoarelor este centrată pe tine, ca nativ al acestei zodii. Chiar dacă nu ai chef pentru toată atenția pe care ți-o aduce această schimbare, trebuie să recunoști că te-ai aprins destul de mult. Eclipsa de Lună te aduce în pragul schimbării, deoarece te împinge din zona ta de confort și te obligă să faci valuri.

S-ar putea să faci ceva complet imprevizibil sau să experimentezi ceva total neașteptat. Când are loc o eclipsă în semnul tău zodiacal, înseamnă că atingi o piatră de hotar personală. Cu toate acestea, dacă ajungi la sfârșitul unui capitol înseamnă că începi un altul. E important să îți acorzi timp pentru a te orienta în această etapă din călătoria vieții tale.

Citeşte și: 5 zodii care își găsesc jumătatea în vara lui 2023

Vărsător

Te simți pregătit pentru un nou pas în carieră? Vrei să îți depășești poziția actuală și să încerci ceva nou? Deoarece această eclipsă de lună are loc în a 10-a casă, cea a carierei tale, s-ar putea să încerci ceva complet diferit la locul de muncă.

S-ar putea chiar să îți surprinzi apropiații cu o schimbare în carieră, să accepți o promovare sau părăsești un loc de muncă de care nimeni nu se aștepta să te desparți. Indiferent ce o să se întâmple, ai ușa deschisă către noi oportunități. Universul pur și simplu te aduce mai aproape de tipul de carieră pe care ți-l dorești.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter