Echinocțiul de toamnă 2019. Soarele intră în Balanță. Cum va influența zodiile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 septembrie 2019, 17:36
Echinocțiul de toamnă are loc pe data de 23 septembrie 2019 și reprezintă momentul în care Soarele traversează ecuatorul ceresc și trece din emisfera nordică în emisfera sudică.

Echinocțiul de toamnă  este acel moment în care ziua este egală cu noaptea și începe în mod oficial toamna astronomică. Din punct de vedere astrologic, echinocțiul de toamnă reprezintă intrarea Soarelui în zodia Balanță.

Echinocțiul de toamnă vine cu o influență aparte pentru fiecare zodie, influență care se va manifesta până la echinocțiul de primăvară, martie 2020, dar cu atât mai mult va fi resimțită pe durata ingresului Soarelui prin zodia Balanță. La modul general, tranzitul Soarelui prin zodia Balanță vorbește despre echilibru, despre armonie, despre raportarea la cei din jur și despre parteneriate și relații.

Echinocțiul de toamnă 2019. Context astrologic general pentru toate zodiile

În momentul petrecerii echinocțiului de toamnă (ora 10:50 – București), ascendentul este în zodia Scorpion, prin urmare, la modul general, vorbim de o toamnă a transformărilor interioare profunde, a regăsirii și a regenerării interioare. Aspectul tensionat dintre Ascendent și Uranus retrograd, planeta răsturnărilor de situație, aflat în zodia Taur, ne cere găsirea echilibrului între pasiune și spiritualitate, între planul material și imaterial, și vine cu o profundă dorință de eliberare.

La momentul petrecerii echinocțiului de toamnă 2019, Luna este în zodia Rac și se află în aspecte benefice cu Ascendentul (Scorpion) și cu Neptun, planeta imaginației și a iluziei, retrograd din Pești. Fiind puternic activate aceste semne de apă, odată cu acest echinocțiu de toamnă, toate zodiile se vor putea baza pe intuiție și vor avea parte de o puternică activare a simțurilor subtile, a sensibilității și emotivității.

Va fi  vorba despre o dorință de valorificare a noastră, nu vom mai accepta ceea ce nu ne reprezintă, ceea ce nu ne aduce împlinirea sufletească, mai ales dacă este vorba de un loc de muncă sau de un partener de viață. În toată această perioadă în care se manifestă echinocțiul de toamnă vom face o mare schimbare în viața noastră, iar această schimbare va fi una profundă, bazată pe ceea ec ne spune intuiția și sufletul nostru și nu rațiunea. Va fi vorba de o renaștere majoră care va veni în urma unei serioase și profunde autoanalize.

Echinocțiul de toamnă 2019. Cum va influența fiecare zodie în parte

Dacă vă cunoașteți ascendentul zodiacal, vă sfătuiesc să citiți atât previziunile pentru zodie, cât și previziunile pentru ascendent! Iată care sunt sectoarele de viață în care vom face analiza profundă a situației și, implicit, marile schimbări.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor face o mare schimbare legată de locul de muncă și vor reuși, odată cu această alegere, să-și contureze cariera așa cum își doresc. Aspectele sunt foarte benefice, iar nativii vor avea, în sfârșit, curaj să ia decizii radicale în această direcție.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor face schimbări profunde legate de parteneriate, personale sau profesionale. Va fi profund analizată zona relațiilor și a căsătoriei, dar și a colaborărilor și asocierilor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor face schimbări profunde legate de sinele interior și mai mult ca niciodată nativii vor comunica cu ei înșiși, se vor coborî în universul lor interior și își vor recunoaște realitatea care îi înconjoară, își vor asuma un fapt de viață, cel mai probabil o relație.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor face schimbări profunde legate de spiritualitate, de credință și, fără îndoială, o serie de filozofii și principii de viață se vor schimba acum. Posibil ca toate astea să se petreacă în urma studiului, în urma înscrierii la niște cursuri de dezvoltare personală.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor face schimbări profunde legate de carieră și nu este exclus ca nativii să-și traseze noi aspirații de viață, de această dată mai realiste și înțelepte. Atenție la prieteni și cunoscuți care pot juca un rol important, dar negativ, în această schemă.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor face schimbări profunde legate de prieteni și nu este exclus ca o astfel de relație să se transforme în iubire. Va fi o perioadă a revelațiilor majore. Pe ed altă parte, nativii vor analiza profund o serie de planuri de viitor și vor vedea care sunt resursele (interioare) cu care vor porni la drum.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor face schimbări profunde legate de sectorul financiar. Posibil ca nativii, în urma dorinței de apreciere și validare, să schimbe atitudinea pe care o au vizavi de modul în care sunt plătiți, remunerați și să-și ceară drepturile. De asemenea, vor lucra foarte mult și cu trecutul, cu psihicul și mentalitățile și vor corecta ceea ce nu îi mai reprezintă.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor face schimbări profunde legate de personalitate și de modul în care se raportează la ceilalți. Nativii pot deveni mai egoiști, de preferat în sensul bun al cuvântului, dar și mai dornici de comunicare, însă comunicare fie cu sinele lor, fie pe teme profunde, filozofice, oculte, cu scop metamorfozic. Intuiția le va fi ajutor de nădejde. Pot deveni mai sensibili și sentimentali decât de obicei.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor face schimbări profunde legate de modul în care se raportează la bani, mai ales la banii munciți de ei înșiși. Valorile materiale vor fi privite cu alți ochi, poate li se va acorda mai puțină importanță, iar nativii vor simți nevoia să traiască mai modest, mai natural.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor face schimbări profunde legate de modul în care comunică cu cei din jur. Nativii vor simți nevoia să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă o vor face într-un mod destul de brutal și deranjant pentru ceilalți. Cu toate că vor dori să-și blocheze emoțiile, în final vor izbucni. Vizați sunt prietenii, dar și persoana iubită.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor face schimbări profunde legate de familie, de modul în care se raportează la cei dragi, schimbări legate de locuință, de ideea de cămin. Nativii vor reuși acum să vindece ceva din trecut, o situație deranjantă sau relația cu o persoană.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor face schimbări profunde legate de sectorul iubirii. Nativii pot reuși să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu sau, dacă sunt singuri, se pot lăsa atrași într-o poveste de dragoste, într-o aventură sexuală. Ceea ce vor trăi în această perioadă va duce la o profundă schimbare a atitudinii față de ei înșiși și față de modul în care se raportează la iubire.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter