După 150 de ani apare Super Luna Albastră Sângerie, un fenomen astronomic rar. Cum influențează zodiile!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 30 ianuarie 2018, 16:19
În noaptea de 31 ianuarie vom fi martorii unui fenomen astronomic deosebit de rar care ultima dată s-a petrecut cu aproximativ 150 de ani în urmă. Este vorba de Super Luna Albastră Sângerie sau, cu alte cuvinte, o eclipsă totală de Super Lună Albastră. Fenomenul va fi vizibil din Asia, Australia, Pacific şi vestul Americii de Nord, iar din România, din păcate, se va putea observa doar ieşirea Lunii din penumbra Pământului, maximul eclipsei având loc ziua, la ora 15:31.

Fenomenul astronomic petrecut în ultima zi a lunii ianuarie capătă această valoare deoarece se petrec simultan trei evenimente importante: Super Luna, Luna Albastră și Luna Sângerie. Următoarea Super Lună Albastră Sângerie se va produce, conform astronomilor, pe 31 ianuarie 2037.

  • Super Luna este denumită Luna Plină atunci când astrul se apropie cel mai mult de Pământ, este foarte strălucitoare și pare cu 20% mai mare decât de obicei.
  • Luna Albastră este denumirea dată pentru cea de-a doua Lună Plină, atunci când într-o lună calendaristică se petrec două Luni Pline.
  • Luna Sângerie este termenul folosit atunci când se întâmplă eclipsa totală de Lună.

Ceea ce este deosebit de important de punctat, din punct de vedere astrologic, este ca Luna Plină se formează în semnul Leului și, tot pe 31 ianuarie, planeta Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. Impactul major al acestor evenimente va fi resimțit de fiecare persoană în parte și s-ar putea defini în câteva cuvinte, la modul general, ca fiind un nou început pe parte sentimentală, o oportunitate de a ne îndrepta mai mult atenția asupra noastră, un moment în care sensibilitatea și ceativitate vor atinge cote maxime, însă și o perioadă în care secretele pot ieși la iveală. De asemenea, geloziile, suspiciunile și dorința de libertate în dragoste își pot face simțită prezența mai mult ca oricând, se pot lua decizii radicale și pe termen lung și pot avea loc întâlniri karmice. Iată cum influențează zodiile toate aceste aspecte!

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Berbec

Se va activa sectorul sentimental, al aventurii, al relației cu copiii și al activităților artistice și de creație. Nativii Berbec se pot aștepta la o răsturnare de situație în plan amoros, fie pot pune punct unei relații de lungă durată, chiar și unei căsnicii, fie pot trăi o aventură pasageră, fie își pot întâlni sufletul pereche. Toate acțiunile legate de partea creativă vor avea mare succes și trebuie insistat pe acestea.

Taur

Se va activa sectorul locuinței și al relației cu familia, prin urmare nativii Taur pot desfășura acțiuni legate de spațiul locativ, pot pune la punct regimul unei locuințe sau pot avea parte de o răsturnare de situație legată de patrimoniu. Este momentul ca cei născuți sub semnul Taur să-și îmbunătpțească relația cu rudele.

Gemeni

Impactul fenomenului astrologic va activa casa comunicării, a cunoașterii și a relației cu frații, iar nativii Gemeni pot avea parte de întâmplări neașteptate în aceste domenii. Este momentul să profite de abilitățile de comunicare favorizate astral și să-și pună la punct proiectele și colaborările avute. Conflicte și schimbări pot să apară și în relația cu memvrii familiei.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter