Cu ce dietă slăbeşti după Paşte în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Sărbătorile au trecut şi kilogramele se adună. Astrele te pot ajuta să scapi de şunculiţele adunate după porcul de Crăciun şi mielul de Înviere. Vezi cu ce dietă slăbeşti după Paşte în funcţie de zodie.

Berbec

Încăpăţânată şi pasională, eşti grozavă la început diete în forţă. Din păcate, te mişti mai greu după prima săptămână şi ai probleme în a te ţine de dieta aleasă.
Dieta recomandată: una rapidă şi drastică, pentru că tu oricum nu ai răbdare să duci la capăt una lungă, pe etape. Sau poţi să încerci să te întreci cu o prietenă, să vedeţi care slăbeşte mai repede, mai mult, etc.

Taur

Niciun semn zodiacal nu are un talent mai mare la îngrăşat, la nerespectat reguli de nutriţie sau o lene mai amre când vine vorba de exerciţii fizice.
Ţie ţi se potrivesc dietele plicticoase, care presupun o rutină zilnică, mese regulate şi care dau rezultate vizibile.

Gemeni

Datorită nervozităţii tale înnăscute şi a felului agitat, arzi calorii destul de repede.
Cea mai bună metodă de a slăbi pentru tine este să ronţăi tot felul de mese mici şi sănătoase, cum ar fi bastonaşe de morcovi, sau tulpini de ţelină, în timp ce citeşti, te uiţi la televizor sau oricând nu eşti atentă.

Rac

Racii sunt în mod evident pentru toată lumea persoane care mănâncă emoţional. Adică tu mănânci când ai o problemă la serviciu, şi sapi în găleata cu îngheţată când vezi un film trist la PMS.
Eşti destul de raţională şi iubeşti ordinea şi disciplina în bucătărie, astfel că un program complex de fitness este pe gustul tău. Încearcă weight watchers, sau orice dietă care necesită dedicare maximă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter