De cine să te ferești, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 03 iulie 2020, 12:56
Oricât ai fi de calmă și de înțelegătoare, tot vei găsi persoane care te vor scoate din sărite. Vezi de cine ar trebui să te ferești, în funcție de zodie.

Berbec

Ești o persoană puternică, inteligentă și sigură de ea, iar asta te face să ai mulți dușmani. Le faci față fără probleme, însă ar trebui să te ferești de oamenii foarte sensibili. Te impresionează și de multe ori s-ar putea să fie mai mult decât crezi în spatele aparențelor. Dacă își dau seama care este punctul tău slab, te vor manipula. Fii foarte atentă la Fecioară și la Vărsător, pentru că au o candoare care îți va întuneca judecata!

Taur

Ești un om bun și de multe ori ceilalți profită de tine. Nu prea îți dai seama când ești manipulată și nu știi să refuzi pe cineva care îți cere ajutorul. Ține, însă, cont, că nu trebuie să te sacrifici pentru a le fi celorlalți bine. Stai departe de Gemeni, Scorpion și Berbec! Sunt zodii puternice, care te vor convinge de fiecare dată să faci cum îți spun.

Gemeni

Cunoști foarte bine oamenii și știi să îți porți singură de grijă. Devii, însă, vulnerabilă când vine vorba de distracție. Ești dispusă să încerci orice și să mergi oriunde, de multe ori doar pentru a nu lăsa impresia că îți este teamă. Ferește-te de Săgetător, are cele mai ciudate idei și te va pune tot timpul în situații neplăcute.

Rac

Ești atât de caldă și de iubitoare, încât nu ai crede că cineva ar fi dispusă să îți facă rău. Mai mult realism nu ar strica, mai ales că au fost destule situații în care ai avut de suferit pentru că ai fost prea credulă. Oricine te poate transforma într-o potențială victimă, dar este bine să te ferești de Pești și Scorpion, pentru că sunt mai cruzi decât alte zodii, nu vor avea milă pentru tine.

Leu

Trăiești în lumea ta și ai impresia că te invidiază toată lumea, așa că ești pregătită să faci față oricăreri situații. Adevărul este că oamenii nu te cred atât de cool precum ai crede, dar le place să fie în preajma ta pentru că îi faci să mai uite de probleme. Ferește-te de Fecioara! Știe cât ești de dorinică de atenție și se va distra copios pe seama ta, făcându-te să crezi că ești un star și abandonându-te!

Fecioara

La cât ești de critică, întrebarea este cine ar trebui să se ferească de tine? Nu îți este teamă de nimeni și ai ce îți trebuie pentru a-i pune la punct pe cei care îți dau bătăi de cap. Ai, însă, un punct sensibil – nu suporți mizeria, iar dacă cineva vrea să te enerveze, nu trebuie decât să facă dezastru pe biroul tău sau în camera ta. Săgetătorul este cel mai dornic să îți strice echilibrul!

Balanță

Și tu ai o naivitate periculoasă! Ești idealistă și oricine îți prezintă viața ca pe o poveste îți atrage atenția. Stai departe de Gemeni și Leu, sunt cei mai capabili să te cucerească, să se joace cu sentimentele tale și să te abandoneze. Pentru ei, ești o pradă ușoară!

Scorpion

Întrebarea este cine ar trebui să se ferească de tine? Ești nemiloasă, atunci când te simți amenințată, și nu te lași păcălită de nimeni. Dacă intri într-o situație tensionată, ieși învingătoare, pentru că ai argumente puternice când vrei să distrugi pe cineva. Dușmanul tău cel mai mare este Berbecul, pentru că va reuși să îți facp față cel mai bine.

Săgetător

Ești mereu dornică de distracție și nu prea iei în serios pe nimeni. Trăiești fără nicio grijă și sunt slabe șanse să te provoace cineva într-o confruntare. Indiferent de ce ți s-ar spune, zâmbești frumos și îți vezi de treabă. Ferește-te de Fecioară, pentru că nu va pierde ocazia să îți facă morală pentru viața iresponsabilă pe care o duci.

Capricorn

Nu te preocupă nimic altceva în afară de muncă. Nu îți pasă ce cred ceilalți despre tine, iar asta îți dă un farmec aparte. Ar trebui să te ferești de tine, pentru că ambițiile tale sunt cele mai periculoase pentru viața ta. Dacă nu începi să te bucuri de viață, te vei umple de regrete!

Vărsător

Ești cu capul în nori și ești însetată de viață! Vrei să cunoști oameni interesanți, să le afli poveștile și să le descoperi slăbiciunile. Nimeni nu iubește oamenii mai mult decât tine! Ai tendința de a crede prea mult în ei și de a-i idealiza. Ferește-te de Gemeni, dacă vrei să îți păstrezi inocența!

Pești

Ești genul poem, fără ambiții, dar cu idealuri! Tot ce vrei este să fii liberă, să nu îți spună nimeni ce să faci și unde să te duci. Vrei să fii singurul tău stăpân și ai impresia că ești la câteva luni distanță de a salva lumea. Dacă vrei să rămâi în această stare, stai departe de Capricorn. El riscă să te aducă cu picioarele pe pământ și nu va arăta niciun pic de milă pentru tine.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter