Cum te influențează Luna Nouă din 17 martie 2018. Atenție! Marte își începe tranzitul prin zodia Capricornului!

De Mădălina Manole, pe
Pe data de 17 martie 2018 va avea loc un fenomen astrologic foarte important. Este vorba de Luna Nouă, aspect care se va forma în semnul Pești. De asemenea, acum își începe tranzitul și Marte prin zodia Capricorn.

Luna Nouă este, la modul general, un aspect bun și reprezintă un nou început, iar Marte este planeta acțiunii care vine să dea și mai mult avânt aspectului principal! Iată cum îți influențează zodia Luna Plină și tranzitul lui Marte prin semnul Capricornului începând cu data de 17 martie!

Berbec

Luna Nouă se formează în casa subconștientului, iar planeta Marte va traversa cariera, prin urmare nativii Berbec vor avea parte de trăiri intense la nivel psihic, de introspecție puternică și dorință de meditație, iar la locul de muncă își vor consuma toată energia pentru a-și îndeplini sarcinile și obiectivele.

Taur

Luna Nouă va favoriza un nou început legat de relațiile de prietenie și poate da un alt curs unui proiect căruia deja i-ai pus bazele. Marte în Capricorn îți poate stimula dorința de cunoaștere, de a învăța lucruri noi și de a călători. Profită de aceste oportunități pentru a-ți reclădi viitorul așa cum îți dorești, din aceste puncte de vedere.

Gemeni

Luna Nouă se va forma pe casa carierei, prin urmare nativii Rac pot avea parte de un nou început la locul de muncă, posibil o schimbare a sarcinilor și responsabilităților, o avansare în funcție sau chiar o schimbare a locului de muncă. Planeta Marte îi va îndemna pe cei născuți sub semnul Gemeni să-și rezolve niște chestiuni financiare amânate de ceva timp.

Rac

Luna Nouă îți aduce o dorință de a cunoaște lucruri noi, de a studia mai mult și este foarte probabil să te apuci de curs de perfecționare sau să participi la seminarii de dezvoltare personală. Pe de altă parte, este posibil ca planeta Marte să favorizeze încheierea sau, din contră, demararea unor contracte avantajoase.

Citește și – Ce cadou să-i iei în funcție de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter