Horoscop: cum scapi de obiceiurile proaste în pat

De Raluca Cristea, pe

Am mai spus-o: perfecţiunea nu există. Partida de sex perfectă nu există şi toţi facem greşeli în pat. Dar ce greşeli facem în pat…

… în funcţie de zodie?

Şi cum poţi să scapi de obiceiurile proaste din timpul sexului?

Zodia Berbec

Femeia Berbec face greşeala să fie repezită şi pretenţioasă în pat. Trebuie să înveţe să nu-şi întoarcă partenerul pe toate părţile ca pe o jucărie sexuală doar ca să îşi satisfacă propria plăcere. Sexul se face în doi. Bărbatul Berbec are tendinţe spre sadism şi asta n-ar fi rău dacă nu le-ar combina cu egocentrismul de care dă uneori dovadă în pat. Riscă să rămână veşnic singur dacă nu îşi face partenera să se simtă femeie în pat, lângă el.

Zodia Taur

Poate singura greşeală a femeii Taur în pat este aceea că are aşteptări foarte mari şi că în timpul sexului se ghidează prea mult după ele, ceea ce aduce frustrări partenerului ei. Trebuie să înveţe să se lase pradă şi dorinţelor iubitului, altfel se va ,,mulţumi” cu singurătatea. Bărbatul Taur trebuie să renunţe la obiceiul nu tocmai potrivit de a se impune în pat şi de a-şi struni sexual partenera, mai ceva ca un stăpân din Evul Mediu.

Zodia Gemeni

S-ar putea spune că atât femeia Gemeni cât şi bărbatul Gemeni au acelaşi obicei prost în pat: nu scapă nici aici de dualitate, de pretenţii înalte şi au mereu un scop ascuns. Asta inhibă puţin persoana cu care împart patul. În plus, fac greşeala să se concentreze mai mult pe propria plăcere. Aveţi grijă, nu sunteţi singuri în pat!

Zodia Rac

Obiceiul prost al femeii Rac în pat este să se aştepte ca partenerul să facă cam totul, ea doar să primească. Abia după ceva timp prinde curajul experimentării însă trebuie să înveţe că şi prima impresie contează şi să îşi dea interesul chiar din prima. Bărbatul Rac este prea sensibil şi în acelaşi timp prea dornic să se impună între aşternuturi. Trebuie să înveţe să îşi relaxeze partenera şi să fie mai atent la nevoile ei sexuale şi emoţionale, altfel va fi judecat greşit.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter