Cum să ai sigur orgasm în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

În timpul sexului rareori urci pe culmile plăcerii? În cazul în care singură reuşeşti să ai orgasm, dar în timpul sexului cu iubitul îţi este greu să atingi climaxul, cel mai probabil,…
cauzele sunt de natură emoţională.

Este important să realizezi care sunt obstacolele psihologice ce te împiedică să ajungi la orgasm, pentru a dobândi satisfacţia sexuală! Semnul zodiacal îţi influenţează temperamentul în pat, dar şi preferinţele sexuale. Astfel că poţi depista ce te ţine departe de orgasm, în funcţie de zodia ta, dar şi ce anume îţi aduce orgasmul pe tavă.

Berbec: gesturile romantice nu te aduc la orgasm pentru că, în opinia ta, fac partida de sex previzibilă. Cea mai sigură metodă de a atinge orgasmul este dacă eşti luată prin surprindere cu o partidă spontană de sex.

Taur: spontaneitatea şi riscurile nu te atrag. Ai nevoie de un preludiu de calitate pentru a atinge orgasmul. Un masaj erotic înaintea partidei de sex este cea mai sigură metodă de ajunge pe culmile plăcerii.

Gemeni: nu te incită sexul sportiv, în care alternezi multe poziţii sexuale. Preferi să investeşti în tatonarea terenului, iar partida să fie una plină de fantezie. Metoda ce mai sigură de a atinge orgasmul este să condimentezi preludiul cu un joc erotic.

Rac: dacă iubitul rămâne pasiv şi trebuie să iei atitudine vei fi prea încordată şi nu vei atinge orgasmul. În pat ai nevoie de un bărbat cu iniţiativă. Cea mai sigură manieră în care atingi orgasmul este atunci când iubitul te domină.

Leu: atunci când te simţi sexy, ai sigur orgasm! Adori complimentele, iar starea ta de excitare creşte odată cu plăcerea iubitului tău. În cazul în care el te ignoră sau consideri că nu arăţi bine în pat apar dificultăţile în atingerea orgasmului.

Fecioară: în pat te inhibă un bărbat prea spontan, care pare că se concentrează doar pe plăcerea lui. Scenariile pasionale nu-ţi oferă suficient timp pentru a atinge orgasmul. Cea mai sigură cale de a-l atinge este dacă el te răsfaţă cu o partidă lentă de sex oral.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter