Cum reacţionează zodiile în timpul unei tragedii

De Stela Moisescu, pe

Te întrebi cum ai reacţiona în faţa unei catastrofe, precum cea din Japonia? În mod clar, o astfel de tragedie scoate la iveală şi eroi şi laşi. Instinctul tău…
… de supravieţuire este puternic influenţat de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Iată cum reacţionează zodiile în faţa unei catastrofe!

Berbec: o va lua razna dacă rămâne captiv undeva în timpul unei catastrofe. În schimb, dacă are libertate de mişcare, va lua iniţiativa pentru că are un curaj ieşit din comun în astfel de situaţii şi îi va ajuta pe alţii, chiar dacă îşi pune viaţa în pericol.

Taur: astrele l-au înzestrat cu o fobie pentru schimbare, aşa că orice tragedie îl răscoleşte puternic, mai ales dacă îşi vede locuinţa distrusă. Este o zodie letargică, aşa că drumurile pe distanţe mari vor fi o problemă pentru el.

Gemeni: într-o tragedie acest nativ se pricepe să-i motiveze pe alţii cu discursuri pline de inspiraţie, dar, din păcate, nu se poate motiva şi pe el. În faţa unei catastrofe Gemenii se blochează şi au nevoie de timp pentru a lua o decizie.

Rac: dacă are persoanele dragi alături, racul poate trece peste orice obstacol. Îl înspăimântă durerile şi boala, aşa că va face tot posibilul să fie el în siguranţă. Nu va sări să-i ajute pe alţii, dacă asta înseamnă să se pună în pericol.

Leu: senzaţia că natura este mai puternică decât omul îl face pe Leu să se răzvrătească cu o forţă de neimaginat. Îi este frică de eşec, nu de pericolul pe care îl presupune o catastrofă. Şi-ar da viaţa pentru a face diferenţa în cazul unei tragedii, pentru că Leul vrea să fie o legendă.

Fecioară: acest nativ va avea de depăşit multe obstacole, pentru că o catastrofă îl pune faţă în faţă cu cele mai puternice fobii ale sale. Fecioara este înspăimântată de haosul unei astfel de situaţii, aşa că se va mobiliza să restabilească ordinea.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter