Cum te influențează Luna Nouă și Eclipsa Parțială de Soare din 15 februarie 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 15 februarie 2018, 12:53
Pe data de 15 februarie 2018, la ora 23:05, ora României, vor avea loc două fenomene astronomice extrem de importante: Lună Nouă și Eclipsă Parțială de Soare.

Din punct de vedere astrologic, Luna Nouă și Eclipsa Parțială de Soare văr cădea în semnul Vărsătorului. Luna Nouă reprezintă un nou început și aspectul durează 28 de zile, iar Eclipsa Parțială de Soare vine cu schimbări majore în destinul fiecărei persoane, surprize și răsturnări de situație, iar influența aspectului se va desfășura până pe 12 iulie 2018. Această sincronizare va avea un impact mult mai amplu și se va manifesta timp de șase luni, timp în care noile începuturi și schimbările la care vom fi supuși vor avea legătură cu tema Vărsătorului. Iată cum îți influențează zodia Luna Nouă și Eclipsa Parțială de Soare din 15 februarie 2018!

Berbec

Luna Nouă și Eclipsa Parțială de Soare din Vărsător se formează în casa prietenilor, a proiectelor și planurilor pe termen lung, dar și în casa dorințelor și speranțelor. Nativii Berbec sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită oportunităților care vin spre ei și, totdată, să nu ia hotărâri nesăbuite și impulsive. Pe parte sentimentală pot avea loc răsturnări de situație provocate de un prieten sau o persoană cu care colaborează pe parte profesională.

Taur

Luna Nouă și Eclipsa Parțială de Soare din Vărsător se formează pe casa carierei și a imaginii sociale, prin urmare un nou început le se deschide în aceste sectoare și nativii Taur sunt sfătuiți să nu rateze ocaziile care le vin în această direcție. Poate avea loc o schimbare majoră în ceea ce privește regimul unei locuințe sau în legătură cu un membru al familiei. Cei născuți sub semnul Taur nu trebuie să ia decizii radicale în legătură cu familia și casa. Aspectul îi va pune pe aceștia într-o ipostază nouă, posibil o nouă față socială.

Gemeni

Luna Nouă și Eclipsa Parțială de Soare din Vărsător se formează în sectorul social, al relației cu străinătatea și al principiilor și convingerilor de viață. Nativii Gemeni au ocazia să fie apreciați în legătură cu un proiect personal, dar trebuie să se aștepte și la schimbări majore și la dispute în aceste domenii.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter