Cum îți influențează zodia Luna Plină formată în semnul Taur

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 02 mai 2019, 13:01
Luna Plină din data de 24 octombrie 2018 se formează în semnul Taur și va influența toate zodiie, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează.

Luna Plină din semnul Taur este un moment important pentru toate zodiile. Timp de aproximativ două săptămâni, fiecare nativ în parte va avea ocazia să încheie o etapă din viața sa, să culeagă roadele și să deschidă un nou capitol. Iată cum influențează zodiile Luna Plină din Taur, din data de 24 octombrie 2018!

Berbec

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a încheia un proiect și de a culege roadele financiare de pe urma acestuia. Totodată, o serie de nativi pot avea ocazia să înceapă o nouă colaborare și să-și îmbunătățească astfel veniturile.

Taur

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Taur vor simți din plin energia sa. Nativii vor căuta stabilitatea și echilibrul, însă faptul că acest aspect va afecta și axa relațională se pot aștepta la încheierea unei relații. Având în vedere că Venus, întocmai guvernatorul lor și planeta iubirii, este retrograd, nu ar trebui să se aștepte la prea mult noroc în dragoste și nici să spere într-o nouă relație, cel puțin nu până ce acest aspect se va dizolva, adică până la finele lunii octombrie.

Gemeni

Luna Plină formată în Taur va afecta sectorul subconștientului, iar cei născuți în zodia Gemeni vor căuta să se izoleze și vor refuza socializarea cu cei din jur. Nativii se interiorizează și trec printr-o introspecție profundă încercând să găsească răspuns la întrebările cere-i macină. Este un moment important pentru aceștia și este nevoie de multă voință pentru a reuși să închidă cu succes o etapă mai puțin plăcută din viața lor. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, să nu se suprasolicite și să evite eforturile fizice intense.

Rac

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Rac acțiune în sectorul prietenilor. Astfel, este posibil ca nativii să pună punct unei relații de prietenie care i-a dezamăgit sau, din contră, să cunoască persoane noi cu care să lege relații solide. Pe de altă parte, nu este exclus ca aceștia să demareze proiecte noi alături de cei din anturaj și să-și facă planuri serioase de viitor.

Leu

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Leu ocazia să li se recunoască meritele la locul de muncă, să primească aprecieri și, în anumite cazuri este posibil să fie avansați în funcție. Nativii care-și doresc o schimbare a carierei, au ocazia să o facă acum.

Fecioară

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a pleca într-o călătorie, posibil în vederea efectuării unor studii, unor cursuri de perfecționare. O serie de nativi vor avea de înfruntat situații de natură să le schimbe anumite concepții și principii de viață. Pe de altă parte pot primi vești din străinătate și pot lua decizii vizavi de o plecare peste hotare.

Citește și – Mercur intră în zodia Scorpionului. Trei zodii vor avea noroc la bani

Balanță

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia să încheie un proiect și să culeagă roadele financiare. De asemenea, aceștia pot primi vești legate de o moștenire, bun de patrimoniu sau credit. Aspectul vizează într-o oarecare măsură și partenerul de cuplu, iar relațiile conflictuale s-ar putea încheia, iar nativii să decidă să meargă pe drumuri separate.

Scorpion

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a încheia o colaborare, un proiect și astfel să culeagă roadele, fiecare în funcție de ceea ce a investit. Dacă au existat conflicte cu partenerii de afaceri, este posibil ca acum să se încheie o relație profesională. Nativii sunt, de asemenea, sfătuiți să evite conflictele în relația de cuplu.

Săgetător

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a încheia o etapă legată de locul de muncă. În timp ce o serie de nativi își schimbă jobul, alții ar putea culege roadele unui proiect, unor demersuri întreprinse. Nativii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție stării de sănătate, deoarece unele afecțiuni mai vechi se pot manifesta acum și vor nevesita tratament.

Capricorn

Luna Plină formată în Taur va tranzita întocmai casa iubirii, acolo unde se află Venus, planeta iubirii, retrogradă până la finele lunii octombrie, prin urmare, cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să aibă mai multă grijă la modul în care interacționează cu partenerul de cuplu. Unele planuri pot să le iasă invers decât au sperat. Conflictele și certurile nu sunt excluse, iar acolo unde nu se mai poate face nimic, relațiile se vor încheia. Pe de altă parte, o serie de nativi pot trece la o nouă etapă în relația de cuplu, pot deveni mai atenți la nevoile partenerului, mai drăgăstoși și mai orientați către construirea unui viitor comun. Cei singuri sunt sfătuiți să lase trecutul în spate, cu atât mai mult cu cât este vorba de o fostă relație, și să privească înainte.

Vărsător

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a încheia o etapă în relația cu membrii familiei și în ceea ce privește regimul unei locuințe. Nu este exclus ca nativii să se certe cu părinții și în urma acestui conflict să plece de acasă, să se mute. Pe de altă parte, o serie de nativi pot renova, reamenaja casa.

Pești

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Pești obstacole și bariere în comunicare, indiferent de forma acesteia. Dialogul cu cei din jur, în special cu membrii familiei, va fi greoi, obositor, iar informația transmisă sau primită poate fi interpretată greșit, eronat. Nu este exclus ca unele informații să fie trunchiate, iar mesajul să fie distorsionat. O deplasare poate fi amânată sau nu se va petrece conform planului. O serie de nativi pot încheia cu succes un curs de perfecționare și pot trece în etapa următoare.

Citește și – Soarele a intrat în semnul Scorpion. Iată cum îți influențează zodia!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter