Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Fecioară din 2 martie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 02 martie 2018, 15:57
Pe data de 2 martie 2018 va fi Lună Plină în semnul Fecioarei, un eveniment astral favorabil pentru toate zodiile, un moment care poate aduce o încheiere a unei etape, dar și culegerea roadelor și asumarea meritelor.

În astrologie, la modul general, Luna este expresia feminității și a emoțiilor noastre, simbolizând, deopotrivă, copilăria, amintirile și subconștientul. În funcție de cum este aspectată în astrograma natală, aceasta poate avea semnificații suplimentare. Luna în Fecioară vorbește despre emoții, intuiție puternică, autocritică, dar și senzualitate. În funcție de sectorul astral pe are Fecioara îl guvernează în fiecare zodie în parte, iată care este influența Lunii Pline din 2 martie 2018!

Berbec

Luna Plină în Fecioară se formează pe casa sănătații și a muncii. Nativii Berbec vor deveni mai sensibili ca de obicei, fiind recomandat să aibă grijă la dietă și să doarmă suficient. Pe de altă parte, la muncă este momentul culegerii roadelor, finalizării unui proiect, dar poate fi vorba și de o schimbare a jobului.

Taur

Luna Plină în Fecioară se formează pe casa sentimentală a nativilor Taur și poate aduce o serie de surpize. Poate fi vorba de încheierea unei etape în viața amoroasă, dar, totodată, poate aduce un nou început, o nouă relație sau o consolidare a celei existente. Poate fi vorba de o vindecare interioară sau de un star creativ, artistic.

Gemeni

Luna Plină în Fecioară se formează în sectorul domestic și al familiei. Nativii Gemeni pot ajunge la o înțelegere cu părinții sau copiii și pot pune punct unei etape dificile care le-a marcat cel puțin ultimele luni din viață.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter