Cum îți influențează zodia Luna Plină din Berbec

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 21 martie 2019, 17:30
Luna Plină din data de 25 septembrie 2018 se formează în semnul Berbec și va influența toate zodiie, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Luna Plină din zodia Berbec este un moment important pentru toate zodiile. Timp de aproximativ două săptămâni, fiecare nativ în parte va avea ocazia să încheie o etapă din viața sa, să culeagă roadele și să deschidă un nou capitol. Iată cum influențează zodiile Luna Plină din Berbec, din data de 25 septembrie!

Berbec

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de energie pe care și-o vor canaliza către zona sentimentală. Este momentul să încheie o poveste de iubire, dacă aceasta nu-i mai satisface sau, din contră, să culeagă roadele, ceea ce poate însemna trecerea la alt nivel al relației. Totodată, nativii care s-au implicat într-un proiect alături de prieteni au ocazia acum să adune beneficiile.

Taur

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Taur încheierea unei etape la locul de muncă și demararea unor proiecte noi și le cere să acorde mai multă atenție sănătății. Este momentul să facă o introspecție și să încheie un sector din viață care nu-i mai reprezintă.

Gemeni

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia să demareze un plan de viitor alături de prieteni, însă, pe de altă parte, pot culege și roadele unui proiect mai vechi. Nativii care simt că nu mai rezonează cu niște persoane din anturaj ar putea lua decizia de a încheia o relație.

Rac

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a încheia o etapă profesională și de a porni pe o nouă direcție în carieră. Este posibil ca nativii să-ți schimbe locul de muncă sau chiar sectorul e activitate și este moemntul potrivit pentru a-și pune în valoare calitățile, pentru a se face remarcați și pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Citește și – Uranus, planeta marilor schimbări, intră în retrogradare până în martie 2019

Leu

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a finaliza niște studii, niște cursuri de pregătire profesională și le oferă șansa de a pleca într-o călătorie. Nativii pot fi surprinși de niște evenimente petrecute la drum, într-o deplasare, și în urma acestora să-și schimbe niște principii și valori morale.

Fecioară

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a intra în posesia unei sume de bani mult așteptată. Este posibil ca nativii să culeagă roadele unui proiect început în primăvara acestui an. Însă, pe de altă parte, acest context poate însemna și finalizarea unei etape legate de partener, fie partenerul de cuplu, fie de afaceri, și împărțirea unor sume de bani, a profitului.

Balanță

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Balanță acțiune în sectorul mariajului. În funcție de situația din cuplu din ultimele luni, acest context astral poate aduce încheierea unei relații, divorț sau, din contră, poate deschide o nouă etapă în sfera sentimentală și unii nativi pot fi ceruți în căsătorie.

Scorpion

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a încheia o etapă profesională și a demara un nou proiect. Este posibil ca unii nativi să-și schimbe locul de muncă sau să-și impună la actualul job noi condiții. Pe de altă parte, este momentul să acorde mai multă atenție sănătății și acolo unde există probleme sunt sfătuiți să caute tratament.

Citește și – Vești bune pentru toate zodiile! Saturn, Marele Malefic, își revine din retrogradare

Săgetător

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a duce la alt nivel relația cu persoana iubită, dar și cea cu copiii, acolo unde este cazul. Dacă unii nativi vor încheia o relație, alții ar putea oficializa o legătură amoroasă, totul depinde foarte mult de contextul personal în care se află.

Capricorn

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a se preocupa de niște probleme, situații care vizează locuința. Natii s-ar putea muta într-o casă nouă, ar putea cumpăra, închiria, vinde, renova sau reorganiza locuința. Cei care locuiesc cu părinții pot încheia o etapă în relația de familie și își pot schimba domiciliul. Se cere mai multă prudență în administrarea finanțelor.

Vărsător

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Vărsător situații conflictuale cu membrii familiei. Unii nativi pot încheia relația cu o rudă, în timp ce alții pot reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu cei dragi. Cei care erau în conflict sau erau certați cu cineva din familie, s-ar putea împăca acum. Pe de altă parte, contextul astral favorizează o călătorie, iar nativii ar trebui să fie atenți la informațiile pe care le primesc din diverse surse.

Pești

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a-și consolida situația financiară. Nativii pot primi sume de bani din colaborări sau proiecte mai vechi și pot demara noi planuri pentru îmbunătățirea veniturilor. O serie de nativi pot fi dezamăgiți și tensionați din cauza unei remunerații, unei plăți care întârzie să apară.

Citește și – Marte revine azi în semnul Vărsător! Iată cum îți influențează zodia!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter