Cum îți influențează zodia Luna Plină în Balanță din 31 martie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 21 martie 2019, 17:30
Pe data de 31 martie 2018 va fi Lună Plină în semnul Balanței, eveniment astrologic cu influență pozitivă și benefică, la modul general, pentru toate zodiile.

Luna Plină poate aduce încheierea unei etape, dar și culegerea roadelor și asumarea meritelor. În funcție de sectorul astral pe care Balanța îl guvernează, iată care este influența Lunii Pline din data de 31 martie pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Luna Plină se formează pe casa cuplului și a parteneriatelor din zona profesională, prin urmare nativii Berbec își vor reevalua relația și s-ar putea ca deciziile luate să fie surprinzătoare atât pentru ei, cât și pentru cei din jur. La locul de muncă se cere diplomație, aspectul vizând acest domeniu din viața lor inclusiv prin natura contractelor și negocierilor.

Taur

Luna Plină va dinamiza casa sănătății și sectorul profesional, iar nativii Taur ar trebui să acorde mai mult interes stării generale de sănătate. Posibile disfuncții la nivelul zonei capului însoțite de insomnii pot apărea și se impune odihnă și mai multă relaxare. La locul de muncă pot afla secrete și pot descoperi alte fețe ale perosanelor ierarhic superioare.

Gemeni

Luna Plină le va aduce beneficii consistente nativilor Gemeni, deoarece aceasta se va forma în sectorul sentimental, al aventurii, al relației cu copiii și al activităților artistice și de creatie. Este o perioadă în care cei născuți sub semnul Gemeni se pot afirma în aceste domenii și pot îmbunătăți simțitor relațiile cu membrii familiei. Pe plan amoros sunt șanse mari ca cineva să le iasă în cale.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Rac

Luna Plină se formează în casa familiei, a locuinței și a relației cu părinții, iar nativii Rac sunt sfătuiți să se abțină de la discuții în contradictoriu și de la impunerea în mod agresiv a punctului de vedere. Discuțiile legate de regimul unei locuințe sau al casei propriu-zise, fie că este vorba de mutare sau închiriere, ar trebui amânate cel puțin două săptămâni de aici încolo.

Leu

Luna Plină va activa sectorul comunicării, iar nativii Leu se vor uimi pe ei înșiși de claritatea, grația și diplomația cu care își vor transmite ideile, dorințele și propunerile mai departe. Sunt sfătuiți să-și păstreze calmul în dialoguri și să nu facă exces de zel pentru a nu-și atrage antipatiile celor din jur.

Fecioară

Luna Plină din semnul Balanței se va forma pe casa financiară, iar nativii Fecioară se vor bucura de o serie de oportunități cu impact direct asupra veniturilor lunare. Pot primi sume de bani împrumutate și pot culege roadele unei colaborări.

Citește șiCe cadou să-i iei în funcție de zodie

Balanță

Luna Plină le favorizează aspectele care au legătură cu personalitatea și se pot bucura de o perioadă benefică pe majoritatea planurilor. Pot cunoaște o persoană importantă cu care să rezoneze și la locul de muncă pot primi aprecieri. Nu trebuie, însă să să intre în conflicte cu membrii familiei. La acest capitol nu sunt sisținuți astral și neînțelegerile se pot instala imediat.

Scorpion

Luna Plină nu este favorabilă celor născuți sub semnul Scorpionului, însă nici nu face ravagii. Aspectul afectează casa subconștientului și a izolării, iar nativii Scorpion vor cădea într-o melancolie asociată cu meditație și autocritică. Axa sănătății și axa jobului, de asemenea, se vor activa și nativii se vor simți epuizați și cu greu își vor îndeplini sarcinile.

Săgetător

Luna Plină va activa sectorul proiectelor și planurilor pe termen lung, dar și relațiile cu prietenii. Nativii Săgetător vor culege roadele unui proiect în care s-au implicat trup și suflet și, totodată, vor rezona impecabil cu prietenii și cei dragi. Vor fi mult mai amabili ca de obicei și vor avea energie la locul de muncă pentru a-și duce la bun final sarcinile primite.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Capricorn

Luna Plină va implica atât cariera, cât și relațiile cu membrii familiei care vor fi afectate în primul rând de atitudinea nativilor Capricorn față de părinți, educație, tradiții și obiceiuri. Cei care au fost serioși la locul de muncă vor culege roadele, posibil să fie promovați sau apreciați pentru ideile puse în aplicare.

Vărsător

Luna Plină le va dinamiza casa călătoriilor, a studiilor de perfecționare profesională, a filosofiei, religiei și a convingerilor de viață, ceea ce înseamnă că nativii Pești vor începe planurile de vacanță, vor căuta bilete și oferte promoționale la zboruri, vor face bagajeși vor stabili itinerare. De asemenea, este posibil să călătorească și în interes de servici, pentru a susține un curs sau un seminar. Este o perioadă prielnică aprofundării și îmbogățirii cunoștințelor.

Pești

Luna Plină va influența casa banilor în comun cu partenerul, dar și sectorul avantajelor materiale și al moștenirilor, prin urmare nativii Pești vor lămuri întocmai situația financiară vizavi de cei din jur. Important de punctat este faptul că sunt favorizați să primească sume de bani sub formă de bonusuri și prime, dar și să-și recupereze banii împrumutați.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter