Cum îți influențează zodia Luna Nouă în Rac și eclipsa parțială de Soare din 13 iulie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 13 iulie 2018, 13:47
În data de 13 iulie 2018 se formează Lună Nouă în zodia Rac și este însoțită de o eclipsă parțială de Soare. Aceste două aspecte importante vor influența fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează.

Dacă Luna Nouă este de obicei un aspect pozitiv și benefic zodiilor, simbolizând inițiativa, un nou început, deschiderea unei etape noi într-un anume domeniu din viață, eclipsa de Soare vine cu surprize neașteptate de natură să schimbe complet contextul existent sau, altfel spus, eclipsele provoacă răsturnări de situație. Faptul că Luna Nouă se formează în zodia Rac va aduce, la modul general, noi începuturi în relația cu membrii familiei, va putea traduce chiar o detașare de familie, și inițiativele vor fi luate mai mult pe parte sentimentală decât emoțională. Iată cum îți influențează zodia Luna Nouă din Rac însoțită de eclipsa parțială de Soare din data de 13 iulie!

Berbec

Luna Nouă se formează în sectorul familiei și al locuinței, iar cei născuți în zodia Berbec pot începe o nouă etapă în relația cu rudele, pot renova sau reamenaja locuința, iar nativii care vor să facă o schimbare de domiciliu ar putea lua inițiativa acum. Pe de altă parte, trebuie să se aștepte la surprize neașteptate legate de casă și familie, favorizate de eclipsa de Soare din semnul Racului.

Taur

Luna Nouă formată în semnul Rac va deschide pentru cei născuți în zodia Taur o nouă etapă la capitolul comunicare. Nativii pot demara proiecte care au legătură cu acest domeniu, pot începe un curs de perfecționare și pot restabili o legătură cu frații, acolo unde este cazul. Pe de altă parte, trebuie să se aștepte la răsturnări de situație, favorizate de eclipsa parțială de Soare, legate de aceste domenii, dar și la evenimente neașteptate de care pot avea parte în deplasări, unde li se cere prudență și atenție. Nativii Taur pot întâmpina blocaje în comunicare sau pot vorbi mult și nesăbuit.

Gemeni

Luna Nouă le va aduce celor născuți în zodia Gemeni preocupări legate de partea financiară. Nativii vor avea ocazia să înceapă o nouă colaborare care să le îmbunătățească veniturile sau se pot aștepta la o mărire de salariu. Pe de altă parte, nu sunt excluse surprizele neașteptate determinate de eclipsa parțială de Soare și care pot aduce nemulțumiri legate de situația financiară.

Citește și – Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul, intră în retrogradare în zodia Berbec. Cum îți influențează zodia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter