Cum îți influențează zodia Luna Nouă în Capricorn din 17 ianuarie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 noiembrie 2019, 16:04
Pe data de 17 ianuarie 2018 este Lună Nouă, fenomen astral care se formează în semnul Capricornului, ceea ce înseamnă că pentru toate zodiile va fi un nou început, în funcție de sectorul astrologic care este afectat. Iată cum te influențează acest aspect, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut!

Berbec

Luna Nouă din 17 ianuarie se formează în sectorul profesiei, al locului de muncă și anunță începerea unei noi etape în acest domeniu. Nativii Berbec trebuie să-și folosească abilitățile și calitățile profesionale pentru a-și atinge țintele propuse. Este posibil să favorizeze o avansare la locul de muncă, primirea unor sarcini noi sau chiar o schimbare a jobului.

Taur

Luna Nouă din 17 ianuarie aduce nativilor Taur un nou început în tot ceea ce ține de credințe, de principii de viață, de viziuni de viitor și de prejudecăți. Este momentul unor schimbări considerabile pe aceste planuri, iar cei născuți sub acest semn sunt sfătuiți să-și asculte intuiția înainte de orice. De asemenea, evenimentul astral le deschide porți către călătorii dincolo de hotare sau le aduce oportunități legate de o persoană aflată în străinătate.

Gemeni

Luna Nouă din 17 ianuarie se formează în casa moștenirilor, a creditelor și impozitelor, prin urmare nativii Gemeni trebuie să-și pună ordine în situația financiară, mai exact în tot ce are legătură cu aceste instituții și cu banii deținuți în comun cu alte persoane. Este posibil să primească niște bani, să demareze sau să li se aprobe un credit.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Rac

Luna Nouă din 17 ianuarie se formează în casa cuplului și este momentul începerii unei noi etape în relația de dragoste sau într-un parteneriat profesional. Nativii Rac este posibil să ia niște decizii importante de natură să schimbe complet traiectora relației. Cei care nu sunt într-o relație pot cunoaște o persoană care să le aprindă inima sau pot începe o nouă poveste de dragoste.

Leu

Luna Nouă din 17 ianuarie se formează în sectorul muncii și al sănătății. Astfel, la locul de muncă nativii Leu pot avea parte de amânări și blocaje în rezolvarea sarcinilor, dar și de provocări noi care le pot mări venitul. În legătură cu starea de sănătate, trebuie să acorde mai multă atenție odihnei și să aibă grijă cu oasele, genunchii și coloana, afecțiuni care s-ar putea agrava.

Fecioară

Luna Nouă din 17 ianuarie se formează în sectorul iubirii, al aventurii, al relației cu copiii, al activitaților de creație sau artistice și este momentul oportun ca nativii Fecioară să acorde o mai mare importanță acestor domenii, să-și revizuiască atitudinea față de cei dragi și să dea frâu liber imaginației. De asemenea, se poate termina o veche poveste de iubire care nu mai funcționa sau una nouă poate prinde viață.

Citește și – Horoscop chinezesc 2018. Cristina Groza, previziuni pentru Anul Câinelui de Pământ

Balanță

Luna Nouă din 17 ianuarie aduce schimbări în tot ce are legătură cu locuința și familia. Pot apărea noi discuții și negocieri cu partenerul de viață, vă puteți decide să vă mutați în altă zonă sau să renovați casa în care locuiți. Încercați să nu intrați în dispute și nici să luați decizii radicale.

Scorpion

Luna Nouă din 17 ianuarie se formează în sectorul deplasărilor pe distanțe scurte, în casa comunicării, a învățării și a relației cu frații. Pentru nativii Scorpion va urma o perioadă de consolidare a cunoștințelor, o perioadă în care activitățile intelectuale vor fi pe primul loc și vor deveni mai responsabili și mai eficienți în comunicare.

Săgetător

Luna Nouă din 17 ianuarie se formează în sectorul financiar, al banilor obtinuți din munca proprie și pentru nativii Săgetător se va deschide o nouă etapă în care aceștia vor deveni extrem de motivați să acționeze și să obțină avantaje personale. Sunt susținuți în proiecte și vor reuși să-și suplimenteze considerabil veniturile dacă acționează acum.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Capricorn

Luna Nouă din 17 ianuarie se formeaza chiar în casa personalității nativilor Capricorn, aceștia începând o nouă etapă în tot ce ține de viața personală și profesională. Chiar dacă vor întâmpina restricții și blocaje, sunt sfătuiți să fie stăruitori și să facă tot posibilul să-și îndeplinească ceea ce și-au propus. Trebuie să învețe să-și pună în evidență calitățile și abilitățile și să obțină beneficii de pe urma acestora.

Vărsător

Luna Nouă din 17 ianuarie va favoriza apariția unor stări generale psihice ușor neplăcute. Nativii Vărsător vor tinde să devină antisociali și vor căuta izolarea pentru a medita și a trage concluzii. Introspecția îi va ajuta la final, dar îi va și demoraliza la început.

Pești

Luna Nouă din 17 ianuarie se formează în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, ceea ce înseamnă că nativii Pești vor face curățenie în rândul prietenilor și vor păstra aproape doar acele persoane care merită. De asemenea, dacă vor reuți să pună bazele unor proiecte noi în această perioadă, șansele de reușită vor fi foarte mari.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter