Cum iți influențează zodia Luna Nouă formată în semnul Balanță

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 09 octombrie 2018, 17:25
Luna Nouă se formează în semnul Balanței pe data de 9 octombrie 2018 și timp de aproximativ două săptămâni își va exercita influența asupra tuturor zodiilor, fiecare semn în parte fiind afectat în funcție de sectorul astrologic pe care-l traversează astrul selenar.

Luna Nouă este momentul unui nou început și, la modul general, ar trebui privit ca pe un aspect astrologic pozitiv. Faptul că se formează în zodia Balanță cere echilibru, cumpătare, egalitate, armonie și aduce în atenția tuturor viața de cuplu, viața în doi, dar și toate situațiile care sunt legate de acte sau situații juridice. Iată cum influențează fiecare zodie în parte Luna Nouă din semnul Balanță, din data de 9 octombrie 2018!

Berbec

Luna Nouă formată în Balanță le aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia unui nou început legat de tot ce înseamnă relații și parteneriate. Nativii vor avea ocazia să înceapă o poveste de dragoste sau, fiind activată casa mariajului, să treacă la următorul nivel în cuplu, ceea ce, în cazurile relațiilor de lungă durată și trainice, se poate traduce și printr-o cerere în căsătorie.

Taur

Luna Nouă formată în Balanță le aduce celor născuți în zodia Taur ocazia unui nou început în ceea ce privește locul de muncă. Nativii vor avea ocazia să primească noi oferte de colaborare, să redefinească niște sarcini și responsabilități, iar comunicarea cu colegii și șefii va trece la alt nivel. Cei care-și caută un loc de muncă ar putea avea surpriza plăcută de a fi angajați. De asemenea, este important ca în acestă perioadă să acorde mai multă atenție sănătății. Pot descoperi un remediu și pot vindeca o afecțiune mai veche.

Gemeni

Luna Nouă formată în Balanță le aduce celor născuți în zodia Gemeni un nou început în viața sentimentală. Nativii vor avea ocazia să cunoască o persoană de care să se îndrăgostească și este foarte probabil ca aceasta să vină prin intermediul locului de muncă sau să fie vorba chiar de un coleg pe care până acum nu l-au observat. Nu este recomandat să se aventureze în relații clandestine cu șefii sau persoane cu funcție înaltă.

Rac

Luna Nouă formată în Balanță le aduce celor născuți în zodia Rac un nou început în ceea ce privește relația cu membrii familiei, dar și regimul unei locuințe. Nativii se pot împăca cu rudele, pot face planuri pe termen lung împreună cu cei dragi și pot lua decizii importante vizavi de casă. Astfel, o serie de nativi Rac pot alege să se mute împreună cu partenerul de cuplu, în timp ce alții se pot întoarce acasă. Sunt favorizați cei care se mută, cumpără, închiriază sau vând o locuință.

Citește și – Venus, planeta iubirii, intră în retrogradare. Cum îți influențează zodia acest aspect

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter