Cum îți influențează zodia Luna Nouă din semnul Gemeni

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 20 mai 2019, 18:52
Luna Nouă în semnul Gemeni se formează în data de 13 iunie 2018 și reprezintă un moment astrologic important pentru toate zodiile. Aspectul va veni cu influență pentru fiecare semn zodiacal în parte, în funcție de

 sectorul astrologic pe care se formează.

Luna Nouă, la modul general, vorbește despre noi începuturi, aduce oportunități și deschide uși, iar zodia Gemeni, în care se formează pe data de 13 iunie 2018, reprezintă, de asemenea la modul general, comunicarea, deplasările, informația, cunoștințele, intelectul, adaptabilitatea, dar și dualitatea și nestatornicia, superficialitatea și curiozitatea. Iată cum îți influențează zodia Luna Nouă din semnul Gemeni formată în data de 13 iunie 2018! Aspectul durează două săptămâni.

Pe de altă parte, tot din 13 iunie, Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, intră în zodia Rac și aduce armonie și dialoguri favorabile în relațiile cu membrii familiei și în toate aspectele legate de tradiție și trecut.

Berbec

Luna Nouă din semnul Gemeni se formează în sectorul comunicarii, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să se împace cu niște petrsoane dragi, rude în special, dar și prieteni cu care au fost în conflict până acum. De asemenea, este momentul unui nou început în sectorul studiilor, al cursurilor de perfecționare, iar nativii Gemeni ar trebui să-și concentreze toată atenția asupra învățării, informării și acumulării ed cunoștințe.

Taur

Luna Nouă din 13 iunie din semnul Gemeni se formează pe casa banilor obținuți din muncă proprie, iar pentru cei născuți în zodia Taur poate aduce oportunități și beneficii financiare. Nativii vor simți o creștere a veniturilor, vor fi răsplătiți și remunerați pentru munca depusă și se pot ivi noi proiecte și colaborări.

Gemeni

Luna Nouă din 13 iunie se formeaza întocmai în zodia Gemeni și le aduce acestor nativi oportunități în viața personală sau profesională. Se vor bucura de energie, vor primi aprecieri și sunt sfătuiți să preia inițiativa și să-și valorifice calitățile și aptitudinile, să se afirme cu mult curaj.

Rac

Luna Nouă din 13 iunie se formeaza în sectorul subconstientului, iar cei născuți în zodia Rac vor avea parte de două săptămâni în care se vor retrage din viața socială și vor intra într-o etapă de introspecție și meditație. Vor căuta lămuriri și răspunsuri pentru acțiunile întreprinse și este recomandat să apeleze la intuiție dacă vor dori să ia decizii în plan personal.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!
Leu

Luna Nouă din 13 iunie va influența casa prietenilor, a proiectelor și a planurilor pe termen lung, iar cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să cunoască persoane noi și să-și lărgească cercul de cunoștințe. Este posibil ca printr-un prieten să demareze un proiect nou sau cineva din anturaj să le facă o ofertă, să le propună o colaborare avantajoasă.

Fecioară

Luna Nouă din 13 iunie din semnul Gemeni se va petrece în sectorul socio-profesional al celor născuți în zodia Fecioară, prin urmare nativii vor avea ocazia să-și pună în evidență calitățile și să se bucure de noi oportunități la locul de muncă. Nu sunt excluse noi proiecte și colaborări care să le îmbunătățească veniturile. De asemenea, acum au ocazia să-și construiască o imagine bună în ochii celorlalți.

Balanță

Luna Nouă din 13 iunie din se formeaza în sectorul călătoriilor, al studiilor, dar și al convingerilor și filosofiilor de viață, iar cei născuți în zodia Balanță vor deschide o nouă etapă în aceste domenii. Poate fi vorba despre un proiect care are legătură cu străinătatea, pot pleca într-o călătorie sau pot relua legătura cu o cunoștință din afara țării.

Scorpion

Luna Nouă din 13 iunie se formeaza în casa avantajelor materiale, a moștenirilor și a banilor deținuți în comun cu partenerul, iar pentru cei născuți în zodia Scorpion poate fi un moment al transformărilor și noilor începuturi cu privire la aceste aspecte din viața lor. Este posibil să înceapă un proiect alături de partener sau să ia niște decizii importante în legătură cu veniturile comune.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie
Săgetător

Luna Nouă din Gemeni va influența casa cuplului și a parteneriatelor, iar pentru cei născuți în zodia Săgetător se va deschide o nouă etapă în relația de cuplu. Cei care au avut o relație armonioasă până acum se pot logodi, se pot căsători sau pot face un copil, în timp ce nativii care au avut conflicte cu partenerul pot decide să pună punct relației definitiv. Cei singuri au ocazia timp de două săptămâni să înceapă o nouă poveste de dragoste. De asemenea, în sectorul profesional șansele de a încheia noi parteneriate sunt foarte mari.

Capricorn

Luna Nouă din 13 iunie se formează pe casa muncii și a sănătății, iar cei născuți în zodia Capricorn vor avea oportunitatea de a porni pe un nou drum în aceste două direcții. Este posibil să-și schimbe cariera, să primească o avansare în funcție sau să demareze proiecte noi, susținute, de natură să le pună în valoare calitățile. De asemenea, vor simți o îmbunătățire a stării de sănătate, iar cei care s-au confruntat cu afecțiuni până acum vor găsi leacul.

Vărsător

Luna Nouă din 13 iunie va influența casa iubirii, iar cei născuți în zodia Vărsător vor începe o nouă etapă în sectorul amoros. Este posibil să ducă relația la alt nivel, să-și schimbe statutul, ceea ce se poate traduce printr-o logodnă sau cerere în căsătorie, iar nativii Vărsător care sunt singuri au ocazia acum să-și întâlnească marea dragoste. În relațiile în care a existat tensiune până acum, este foarte probabil să se ia decizii radicale care să conducă inclusiv la despărțire. Pe de altă parte, acolo unde este cazul, relația cu copiii se va îmbunătăți remarcabil.

Pești

Luna Nouă din 13 iunie le va aduce celor născuți în zodia Pești preocupări legate de locuință și familie. Aceștia pot observa o schimbare în ceea ce privește relația pe care o au cu membrii familiei, care se poate îmbunătăți. De asemenea, sunt favorizate acțiunile care țin de sectorul locativ, iar nativii Pești vor dori să reamenajeze sau să renoveze casa, iar acolo unde este cazul, aceștia vor reuși să facă o vânzare, cumpărare, mutare, închiriere.

Citește și – Ce cadou să-i iei în funcție de zodie

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter