Cum iți influențează zodia Luna Nouă din 15 mai 2018

De Mădălina Manole, pe
Pe data de 15 mai va avea loc fenomenul astronomic de Lună Nouă în semnul Taur, iar acest aspect va influența toate zodiile, in funcție de sectorul astrologic pe care se formează.

Luna Nouă vorbește despre noi începuturi, iar faptul că se formează în semnul Taur traduce, la modul general, nevoia de a obține stabilitate financiară și emoțională, nevoia de a deține lucruri concrete, palpabile, dar evidențiază și propria noastră forță interioară, ceea ce putem face prin noi înșine. Iată cum iți influențează zodia Luna Nouă din Taur!

Berbec

Luna Nouă se formează în sectorul financiar, iar nativii Berbec au șansa să obțină o mărire salarială sau să primească o sumă de bani din proiecte individuale, chiar și să inițieze noi colaborări cu plăți rapide. Gestionarea finanțelor va fi o prioritate în următoarea perioadă.

Taur

Luna Nouă se formează pe casa personalității, pe axa relațională, iar nativii Taur vor fi vedetele zodiacului. O nouă etapă se deschide în viața personală și profesională și este momentul să se afirme, să iasă în față și să demonstreze ceea ce pot, să nu rateze nicio oportunitate și să nu se dea înapoi de la nimic. Cu alte cuvinte, este momentul să-și pună în valoare calitățile și să se aștepte să primească lauri și aplauze.

Gemeni

Luna Noua se formează pe casa izolării, în special pe axa sănătății, nativii Gemeni fiind sfătuiți să nu mai amâne analize și tratamente, cu atât mai mult cu cât șansele să descopere remediile cele mai potrivite sunt foarte mari. De asemenea, starile melancolice, de introspecție și meditație pot pune stăpânire pe acești nativi, dar îi pot și stimula în găsirea soluțiilor la problemele cu care se confruntă.

Rac

Luna Noua se formează pe casa prietenilor și a planurilor de viitor, iar nativii Rac vor avea ocazia să cunoască persoane importante care să-i ajute să reușească pe mai departe. De asemenea, o nouă etapă se poate deschide în relația cu prietenii.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter