Este un nou început pentru toate zodiile. Iată cum te influențează Luna Nouă în Săgetător de astăzi, 18 decembrie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 18 decembrie 2017, 11:28
Pe 18 decembrie 2017, Luna Nouă (conjuncța Soare-Lună) se formează în semnul Săgetătorului și reprezintă un nou început pentru toată lumea, în funcție de sectorul astral care este influențat de aspect

.

Acum este momentul să se acționeze deoarece toate proiectele și activitățile demarate la Lună Nouă sunt favorizate astral și au șanse mari de reușită. Luna Nouă durează două zile, dar aspectul oferă această oportunitate timp de două săptămâni, de aceea toți nativii trebuie ca în această perioadă să se focuseze pe domeniul unde se formează Luna Nouă. Iată cum influențează fiecare zodie în parte Luna Nouă din Săgetător din 18 decembrie!

Berbec

Luna Nouă din 18 decembrie va influența sectorul calatoriilor, al relației cu străinătatea, al studiilor la distanță, al filosofiei, religiei și convingerilor de viață. Acest aspect se traduce prin deschiderea unei noi etape în unul sau mai multe dintre domeniile enumerate mai sus. Este posibil ca nativii Berbec să călătorească în afara granițelor pentru un scop măreț, de exemplu pentru studii, sau să primească din străinătate vești de natură să le schimbe viitorul. De asemenea, este posibil ca multe dintre prejudecățile avute să se spulbere și să fac loc unor noi credințe de viață.

Taur

Luna Nouă din 18 decembrie se formeaza în sectorul banilor deținuți împreună cu alte persoane și deschide o nouă etapă în acest sens. Nativii Taur au la dispoziție două săptămâni pentru a se concentra pe acest aspect și pentru rezolva niște chestiuni financiare, juridice și notariale care nu țin în totalitate de aceștia, dar care au șanse mari de reușită.

Gemeni

Luna Nouă din 18 decembrie se formează în casa mariajului și a parteneriatelor profesionale și deschide o nouă etapă în relații, în special în relația de cuplu. Este posibil ca nativii Gemeni să-și întâlnească jumătatea, să fie ceruți în căsătorie sau chiar să semneze actele, iar in ceea ce priveste încheierea de parteneriate profesionale și contracte, urmatoarele două săptămâni sunt importante și favorizante.

Citește și – Ce trebuie să faci în 2018 pentru a anihila energiile negative din locuință. Maestrul Feng Shui te învață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter