Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru cea de-a doua jumătate a lunii martie. Nativii Taur sunt cei mai avantajați

De Luciana Polite, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 11:26

Cristina Demetrescu a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, unde a explicat care sunt evenimentele astrologice care vor schimba soarta zodiilor. Astrologul a făcut previziuni pentru cea de-a doua jumătate a lunii martie, pentru fiecare zodie în parte.

Schimbarea zodiilor pentru două planete mari vor duce noutăți neașteptate. Nativii vor putea să-și ia propriile decizii și să stabilească ce este mai bine pentru ei, nu ce este mai indicat pentru ceilalți. Mercur iese din Pești, intră în Berbec, fapt ce va ajuta nativii să ia decizii mai clare, coerente. Zodiile vor fi ajutate de către astre să-și organizeze mai bine gândurile.

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru cea de-a doua jumătate a lunii martie

Din data de 25 martie, Marte intră în Rac, moment în care nativii care au ținut foarte multă vreme emoțiile stăpânite vor răbufni. Pluto, după 14 ani în Vărsător, intră în zodia Capricorn, fapt care va avea efecte extrem de puternice la nivel global. Colectivități, mentalități, structuri demografice pot fi modificate. Schimbarea astrului va oferi, pentru următoarele două decenii, mai multă forță maselor, oamenilor obișnuiți, în detrimentul politicienilor.

„Sunt două săptămâni extraordinar de complexe. În primul rând, sunt două planete mari care au schimbat zodia. Saturn a intrat deja în zodia Pești pentru următorii trei ani și va trebui să încercăm să ne folosim, puțin mai mult, intuiția de aici înainte pentru a descifra misterele vieții care vor fi.

Sunt, de obicei, complicate, dar parcă acum vor fi și mai complicate, Jupiter și Kiron este o conjuncție de planete care ne ajută la înțelepciune, ne ajută să vedem lucrurile mult mai limpede, într-un context destul de amestecat, pentru că până iese Marte din Gemeni mai este. Trebuie să ne bazăm mai mult pe intuiție și pe înțelepciune. Venus va intra în Taur și se schimbă puțin sistemul de valori înspre bine”, a spus Cristina Demetrescu în emisiunea Vorbește Lumea.

Horoscopul pentru următoarele două săptămâni, realizat de Cristina Demetrescu

Iată lista completă a previziunilor astrologice pentru jumătatea lunii martie 2023, făcute de către Cristina Demetrescu:

Berbec

Berbecul intră într-o perioadă care poate să fie mai apăsătoare și îl împinge, cumva, să se trezească din anumite inerții. S-ar putea să-și asume responsabilitatea pentru el, pentru problemele sale de sănătate, dar și pentru altcineva. Cu răbdare, deși se simte prins într-o pânză de păianjen, va vedea și sensul acestor lucruri. Berbecul beneficiază de Luna Nouă care va fi în Berbec odată cu echinocțiul, pe data de 21 martie. Un moment absolut spectaculos pentru toată lumea, pentru a începe lucruri noi. Apar câștiguri în această perioadă, deblocări emoționale și mai mult interes pentru grupuri noi, prieteni noi, în funcție de ce se trezește lent, de aici în colo.

Taur

În afară de probleme medicale, pe Taur îl așteaptă o perioadă absolut glorioasă, cu succes, poziții profesionale. Poate să cunuască oameni noi, culturi noi pentru că Pluto, care îi intră în zodie pentru următorii 20 de ani, nu se știe pe unde îl va aduce pe Taur sau ce interese va dezvolta, vis a vis de călătorii. Oricum, aspetele sunt extraordinare din punct de vedere profesional. Venus intră în Taur și îl face să arate bine, îi aduce și noroc, se și îndrăgostește. Se pare că toate bilele albe sunt la Taur.

Gemeni

Gemenii scapă de acest Marte, de o perioadă foarte iritantă și apare „pacea minții”. Odată cu aceasta, apare dorința Taurului de a face shopping, de a cheltui. Geamănul să-și strângă niște bănuți pentru că începe o perioadă care este mult mai avantajoasă din punct de vedere al învățării. Mai bine cumpără un curs, mai bine citește o carte și se dezvoltă pentru că este foarte sănătos, în această perioadă, să se ducă spre interese noi, domenii noi de cunoaștere. Nu în ultimul rând, Geamănul este într-un punct de apogeu profesional.

Rac

Pentru Raci, se lucrează intens în această perioadă la instalarea unei borne între ce a fost în viața lor până acum și ceea ce va fi de aici înainte. Ei au nevoie de mai multă cunoaștere și cultură spirituală pentru a înțelege, în profunzime, ceea ce se întâmplă cumva în viața lor. Intră Marte în Rac și astfel, se mai liniștesc și nativii. Marte în Rac găsește acel izvor al ideilor clare care îl ajută pe Rac să meargă în direcția potrivită.

Leu

Leul este o persoană puțin mai conservatoare și mai rezistentă la anumite schimbări. Va intra, într-adevăr, într-o perioadă de schimbări majore, atât din punct de vedere profesional, cât și al unor relații care nu mai funcționează pe niște baze corecte. Luna nouă din data de 21 martie îi ajută foarte mult să-și canalizeze ideile în perioada următoaere. Datorită curajului lor, apar câteva avantaje din punct de vedere profesional și tocmai asta o să-i bucure foarte mult.

CITEȘTE ȘI: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru prima jumătate a lunii martie 2023. Berbecii sunt cei mai norocoși nativi

Fecioară

Fecioarele care au făcut anumite eforturi și care au căutat anumite joburi vor avea parte de schimbări profesionale. Unele încă își caută curajul de a face aceste schimbări și ar fi cazul să mai și învețe în această perioadă. Saturn intră în zona relațiilor și este acolo un timer (cronometru, n.r) foarte atent care îi pune în situația în care să fie mai preocupați de relațiile lor conjugale pentru următorii trei ani.

Balanță

Dacă vorbim acum despre Balanță, vine o perioadă mai dificilă din punct de vedere profesional, cu mai multă implicare, cu mai multă smerenie, cu mai mult efort. S-ar putea ca teaserul ăsta, pentru următoarea perioadă, să nu fie foarte încurajant pentru partea financiară. Este o perioadă bună din punct de vedere al relațiilor pentru Balanță. Iubirea este cea care se transformă foarte mult în perioada următoare. Energiile de aer le vor scoate pe Balanțe din depresiile ultimilor ani.

Scorpion

Viața Scorpionilor se schimbă și ea. Ultima perioadă a fost puțin mai păguboasă din punct de vedere financiar, dar și energetic. S-ar putea să găsească un terapeut bun, s-ar putea să schimbe locul de muncă, dar apar cumva și niște relații și emoții noi în viața Scorpionilor. În următorii ani, s-ar putea să fie vorba despre schimbări patrimoniale. Nu este neapărat cu semnul plus sau minus. Unii pot câștiga, alții pot pierde, dar evident că aici este vorba despre mai multă viziune. În relațiile lor, apar îmbunătățiri, împăcări și rezolvarea unor probleme datorită comunicării.

Săgetător

Săgetătorii sunt poate cei mai norocoși. În viața nativilor acestei zodii apare o perioadă intensă de introspecție. Pentru mulți s-ar putea să apară și un declin energetic, motiv pentru care este bine să-și tureze viața și evenimentele în funcție de lucrul acesta. Săgetătorul poate chiar să-și schimbe locul de muncă sau să mai găsească o activitate care să-l țină în echilibru.

Capriocorn

Pentru această zodie apar schimbări în sursa de bani, poate chiar în cursurile pe care le fac. Atenție la cheltuieli, la consumul energetic foarte mare!

Vărsător

Cumva, Vărsătorul devine din actor, regizorul vieții lui. Este bine să nu mai aștepte aplauze sau un anumit palmarez, ci să vadă dacă în viața lui nu este ceva care nu fucționează. Schimbări patrimoniale pentru Vărsători în următoarea perioadă.

Pești

În ceea ce-i privește pe Pești pot intra într-o perioadă de vindecare un pic mai amplă. De la ridicarea unei cruci karmice până la schimbarea profesiei. Ideea de a înțelege și de a conștientiza drumul lor.

CITEȘTE ȘI: Horoscop zilnic, 14 martie 2023. Conflict în cuplu pentru nativii Scorpioni, momente dificile pentru nativii Pești

Sursă foto: captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter