Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru a doua jumătate a lunii aprilie. „Mercur retrograd pe Taur!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:30

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce ne rezervă a doua jumătate a lunii aprilie din punct de vedere astrologic. Astrele vin cu surprize mari pentru toate zodiile.

Astrologul a explicat că va avea loc o eclipsă de Soare care ne va influența pe toate planurile. Dar important este și Mercur care va retrograda în zodia Taur până la jumătatea lunii mai. Cristina Demetrescu vorbește despre o perioadă benefică pentru cei care au în plan noi proiecte. Ei sunt avantajați și pot avea șansa să-și îndeplinească visul.

Citeşte şi: 5 zodii care vor avea noroc la bani după Paște. Ei sunt nativii care dau lovitura în următoarea perioadă

„Soarele se întâlnește cu Jupiter. Este cea mai bună dintre planete. Și potențate de Luna din Săgetător, asigură startul unei noi aventuri. Perioada este benefică pentru acei oameni care au idei noi sau care au nevoie de curaj să înceapă o relație sau un lucru nou. Indiferent de zodie.

 Chiar dacă în aceste zile aceste aspecte astrale trec foarte repede, dacă prinzi din zbor “momentul” și te „urci pe calul fermecat”, este foarte posibil să ajungi foarte departe. Important este să speri.

Dacă prinzi momentul, poate ține (n.r.  – perioada benefică noilor începuturi) și 12 ani, pentru că este vorba despre Jupiter. Iar Luna în Săgetător propune drumuri lungi pentru cei temerari și curajoși. Important este dacă aveți idei, să vă faceți curaj și să credeți în ele. Pentru că lumea aceasta nu s-a construit din oameni cuminți.” – a dezvăluit astrologul în emisiunea Vorbește Lumea.

Citeşte şi: Top 5 zodii ghinioniste în luna aprilie. Urmează o perioadă îngrozitoare pentru acești nativi

„Venus intră în Gemeni. Și este întărită de planeta Pluto. O ajută foarte mult pe Venus să-și rezolve problemele sentimentale printr-o comunicare foarte directă. Venus va face tensiuni cu Saturn. Mare atenție! Traversăm epoca vorbelor și nu a faptelor, referitor la sentimente. De aceea, nu vă angajați în anumite relații doar pe vorbe.

Pe 20 aprilie urmează două evenimente foarte importante. O eclipsă totală de Soare pe zodia Taur și Mercur retrograd, tot pe Taur, care va ține până pe 14 mai. Taur este zodia banilor. Se va vorbi foarte mult despre bani. Cuadratura de la Pluto care tocmai a intrat pentru o scurtă perioadă în Vărsător afectează partea de sănătate, tot ce ține de zona ORL, glandele endocrine, partea cervicală. Deci atenție la accidente! Este o perioadă în care nu trebuie să ne ambalăm foarte tare.

Citeşte şi: Patru zodii care vor avea un sfârșit de lună spectaculos. Ce surprize îi așteaptă pe acești nativi

Nu trebuie să mâncăm foarte mult de Paște. Taurul este o zodie a hranei și poate conduce la dezechilibre alimentare care pot determina, ulterior, anumite afecțiuni medicale.” – a adăugat astrologul.

Cristina Demetrescu a făcut apoi previziunile astrologie pentru a doua perioadă a lunii aprilie.

Berbec

Atenție la sectorul financiar. Nativii din Berbec trebuie să încerce să-și stabilească un echilibru financiar pe termen mai lung. Nu este indicat să facă diverse cumpărături doar de dragul de a o face. Apare riscul cheltuitului impulsiv.

Taur

Pot apărea o serie de evenimente în viața personală. Eclipsele nu sunt de rău, dar nici de bine. Sunt niște energii care se manifestă în funcție de fiecare individ. Atenție la dezechilibrele alimentare!

Gemeni

Mercur retrograd implică boli cronice cu tratamente pe o perioadă îndelungată. Atenția la zona sănătății și la hoți, de toate felurile – hoți de buzunare, de inimi. Pot fi persoane apropiate care îi iubesc, dar le dau sfaturi proaste sau greșite.

Rac

Cei din Rac au ajutor de la Saturn, din zodia Pești, și este într-o perioadă de evoluție pe cont propriu. De aceea, nu trebuie să se raporteze la ceilalți când iau decizii.

Citeşte şi: Patru zodii care se vor despărți până la sfârșitul lunii aprilie

Leu

Apar șanse majore din punct de vedere profesional. Dar Mercur retrograd le poate amâna. Atenție la cei care au funcții de decizie. S-ar putea să se supere și să ia hotărâri radicale. Atenție și la relația cu tații și cu tot ce ține de autorități.

Fecioară

Nativii din Fecioară trebuie să fie puțin mai atenți la călătorii. Vorbim despre un consum mare de enrgie la drum. Dar și la examene, ei vor să învețe. Dar trebuie să se gândească dacă merită să se consume pentru tot felul de diplome.

Balanță

Tot ce ține de zona ocultă a banilor, valabil pentru cei care câștigă bani ilegal, care nu dau chitanțe etc., este destul de riscant, păgubos. De asemenea, acești nativi vor resimți o lipsă de energie în această perioadă.

Scorpion

Este vizată zona parteneriatelor de tot felul, pe plan personal și profesional. Cei din Scorpion au nevoie de oameni pe care se pot baza și de la care să primească ajutor. Eclipsa poate genera anumite evenimente imprevizibile. Așadar, s-ar putea ca persoanele de care au nevoie acești nativi să nu fie lângă ei.

Citeşte şi: Cea mai norocoasă zi a lunii aprilie, în funcție de zodie

Săgetător

Mare atenție la locul de muncă. În această perioadă este influențată zona profesională. Este posibil să resimtă oboseală. Este vizată și zona sănătății. Vorbim despre tratamente care nu dau rezultate și sunt duse pe termen lung. Atenție la accidentări!

Capricorn

Impactul eclipsei este pe plan sentimental. Dar nu toată lumea care se iubește se și înțelege. Apar probleme în cuplu, dar și în relația cu copiii.

Vărsător

Nativii din Vărsător trebuie să amâne renovarea locuinței până după eclipsa din luna mai. Nu este indicat să înceapă lucrări serioase de reparații sau reamenajări ale locuinței cât timp Mercur retrograd se află pe casa lor.

Pești

Nativii din Pești sunt în lumea gafelor în această perioadă. Trebuie să aibă mare atenție la ce spun, la ce vorbesc. S-ar putea să fie înțeleși greșit, să fie nevoie să le dea explicații suplimentare celorlalți. Unii pot fi dați în judecată pentru tot felul de lucruri spuse sau scrise. Cineva se poate folosi de semnătura lor. Ori pot ei pune semnătura unde nu trebuie. Pot apărea complicații de la micile neatenții.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter