Cristina Demetrescu a spus care sunt zodiile care mint cel mai mult: „Ce chestiune interesantă!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 17 martie 2023, 13:07

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt nativii cei mai mincinoși din zodiac.

Cu toții mai ascundem adevărul din când în când, într-o manieră mai mult sau mai puțin inofensivă, poate doar în încercarea de a-i proteja pe cei din jurul nostru. Dar când minciuna devine un obicei, atunci lucrurile se complică. Astrologul Cristina Demetrescu spune că există două semne zodiacale care sunt mai predispuse să mintă.

„La un moment dat, minciuna nu mai are logică”

Este vorba despre un semn de aer, Gemeni și unul de foc, Săgetător. Despre Gemeni se spune că este “zodia cu o mie de fețe” și că, de cele mai multe ori, cei guvernați de acest semn mint doar pentru propria distracție, să se joace cu mințile celorlalți și să le observe reacțiile.

Pe de cealaltă parte, cei născuți sub semnul Săgetător mint de îngheață apele doar pentru a părea mai interesanți și pentru a atrage atenția.

Cele mai mincinoase zodii

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru cea de-a doua jumătate a lunii martie. Nativii Taur sunt cei mai avantajați

“Din punct de vedere astrologic, minciuna și adevărul sunt în antiteză pe axa Gemeni – Săgetător. În primul rând, adevărul are o logică. Dar la un moment dat, minciuna nu mai are logică. Poate dura mai mult sau mai puțin, să spunem, până când afli adevărul.

Iată ce chestiune interesantă: Mercur care guvernează Gemenii este o planetă care guvernează minciuna. Gemenii reprezintă o zodie a drumurilor scurte. Săgetătorul care guvernează adevărul este zodiac drumurilor lungi.

@bizilivetv Care zodii mint cel mai mult? Cristina Demetrescu – Astrolog #5pasidebine #misiuneatiktok #goviral #fy #foryourpage #foryou #fypシ #invatapetiktok #cristinademetrescu #horoscop #zodiac #horoscope #zodiacsigns #podcastromania #bizilivetv #astrograma #astrogramapersonalizata #astrolog #numerolog #tarot #cartitarot #dezvoltarepersonala #spiritualitate #romania #mincinos #adevar #zodie #mamicipetiktok #invatapetiktok #sfaturi #sfaturibune❤️ #vorbestelumea #numerologia #asteology #adevaruldespreminciuna #spiritualitate #cristale #pendul #ansa #spiritism #hipnoza #dezvoltarerapidă #viitor #ghioc #medium ♬ original sound – BiziLIVE TV

Se și spune că “minciuna are picioare scurte” sau “cu minciuna nu ajungi departe”. Deci, minciuna atunci când este rostită este o chestiune care trebuie să-și rezolve o problemă pe termen scurt. În niciun caz pe termen lung. Și dacă lași timp suficient ca adevărul să iasă la suprafață, el va ieși doar datorită faptului că are lungime mai mare decât minciuna” – a explicat astrologul.

Cristina Demetrescu a mai ținut să precizeze că oamenii nu ar trebui să accepte să fie în preajma celor care mint. Din moment de doi oameni se mint și ei sunt conștienți de acest lucru, dacă decid să rămână într-o relație, nu vor face decât să trăiască o iluzie.

Citeşte și: Trei zodii care vor avea un final de martie fantastic. Își găsesc sufletul pereche și se bucură de succes în carieră

“Mințind mereu, la un moment dat se va duce încrederea și se va duce și iubirea. Iubirea este ceva natural, ce durează și multă vreme după ce ești rănit, trădat sau înșelat. Dar la un moment dat se duce și ea. Și sunt relații care supraviețuiesc așa ca niște fantome hibride unor astfel de minciuni, nu mai au nimic unul pentru altul, stau așa dintr-o formă de confort și de comoditate. Dar nici nu mai au așteptări unul de la celălalt. Ceea ce este ca o relație goală”, a spus Cristina Demetrescu.

“Oamenii mint în legătură cu palmaresul lor sexual. Bărbații adaugă, femeile scad”

Astrologul a mai spus că tendința bărbaților de a minți este mai mare deoarece oamenii mint mai ales când vine vorba despre “palmaresul sexual”.

“Oamenii mint în legătură cu palmaresul lor sexual. Adică bărbații adaugă, femeile scad atunci câd sunt puși în fața anumitor situații.” a spus aceasta.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter