Cristina Demetrescu a anunțat horoscopul lunii martie. Momente grele pentru zodia Fecioară și lecții de viață pentru nativii Rac

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 14:15

Cristina Demetrescu a făcut horoscopul pentru luna martie. Astrologul a anunțat o perioadă extrem de complicată pentru unii nativi. Pot avea parte de lecții de viață dure, dar care le pot arăta calea cea bună.

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrologice pentru luna martie 2023. Va urma o perioadă cu multe provocări pentru zodii. Nativii pot avea parte de lecții dureroase, care vor produce schimbări majore în viețile lor.

Iată ce ți-au rezervat astrele în luna martie, în funcție de zodie, potrivit antena3.ro.

Cristina Demetrescu – horoscop luna martie pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Berbec – Nativii se pot confrunta cu provocări în casa iubirii și a copiilor. Aceștia ar trebui să renunțe la condiționării și orgolii. Pot apărea și probleme de sănătate. Saturn le va cere să învețe să iubească necondiționat.

Taur – Provocări vor fi în plan familial. Pot apărea discuții, conflicte în familie legate de patrimoniu. Nativii vor trebui să învețe că nu li se cuvinte totul și că nu este numai meritul lor. Pot simți trădare din partea unor prieteni.

„De fapt, nu-l trădează nimeni. În realitate, se separă niște drumuri, numai că așa o percepe el”, a transmis Cristina Demetrescu prin horoscop luna martie.

Gemeni – Contextul astrologic va impacta casa comunicării. Pot apărea tensiuni în relația cu frații și surorile. Nativii sunt impulsivi și pot arunca vorbe care s-ar putea să îi rănească pe cei dragi. De asemenea, pot avea parte de provocări în sectorul socio-profesional. S-ar putea să fie nevoiți să își sacrifice din timpul lor pentru a rezolva unele probleme.

Rac – Pot apărea provocări în sectorul financiar. Se pot isca discuții aprinse legate de bani, de cine câștigă mai mult. Nativii vor fi tentați să facă tot felul de cheltuieli. Pot primi lecții de viață care să îi îndrepte mai mult spre credință, spre latura spirituală.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, horoscopul iubirii pentru primăvara anului 2023. Zodiile care pot primi inelul de logodnă

Horoscop luna martie pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Leu – Leii pot duce în extremă unele supărări. Orgoliul i-ar putea împiedica să își vadă propriile greșeli. Atenția la intervențiile chirurgicale! Unii nativii nu pot accepta că îmbătrânesc și pot recurge la operații estetice. În luna martie se pot confrunta și cu blocaje financiare. Pot lua amenzi. Nu este o perioadă bună pentru împrumuturi de orice fel.

Fecioară – Contextul astrologic va impacta sectorul subconștientului și pot avea tot felul de gânduri obsesive, toxice. Vor dori să se răzbune atunci când nu au curajul să le spună celorlalți în față ce îi deranjează. Va exista înclinație către bârfă. Pot avea parte de suferință în relația de cuplu, care să ducă într-un final la separări sau divorțuri.

Balanță Nativii ar trebui să aibă mare grijă cui acordă încrederea lor pentru că pot fi manipulați de prieteni. Balanțele nu ar trebui să „creadă în cei care le laudă cumva, dar în același timp infiltrează idei foarte, foarte perfide”, a mai spus Cristina Demetrescu. De asemenea, pot avea parte de provocări în plan profesional și mici probleme de sănătate.

Scorpion – Contextul astrologic le va impacta sectorul carierei și s-ar putea să facă abuz de putere prin prisma funcției pe care o au. Nativii ar trebui să aibă mare grijă ce decizii iau. Astrologul îi sfătuiește „să nu fie tiranici, să nu dea oameni afară sau dacă o fac, trebuie s-o facă diplomat, să nu încalce legea, să nu se considere mai presus de lege”. Totodată, Scorpionii se pot confrunta cu provocări în plan sentimental. Pot avea parte de lecții karmice, prin care să învețe că iubirea nu poate fi controlată.

Citește și: 4 zodii care sunt îngeri pe lume și te poți baza mereu pe ele. Ești norocos dacă ai acești nativi lângă tine!

Cristina Demetrescu – horoscop luna martie pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Săgetător – Nativii vor avea tendința de a-și impune propriile credințe în fața celorlalți, mai ales dacă sunt la începutul călătoriei lor spirituale. Pot apărea probleme în sectorul casei și al familiei, unde pot avea parte de constrângeri pentru a învăța lecții importante despre iertare, împăcarea, toleranță.

Capricorn – Pot apărea provocări în sectorul banilor. Puterea financiară le poate influența comportamentul și s-ar putea să uite de unde au plecat. Smerenia acestor nativi vine prin relația cu frații și surorile. S-ar putea ca cei dragi să aibă nevoie de ei. Iar atunci când depind de cineva, Capricornii suferă foarte mult.

Vărsători – Luna martie ca fi una plină de provocări pentru nativii Vărsător, în special în casa căsătoriei, a partenerilor. „Pot fi schimbări bruște de comportament ale partenerilor care îi provoacă și pe ei”, susține astrologul Cristina Demetrescu. Conflictele în cuplu pot ajunge chiar și la procese. Totodată, nativii se pot confrunta cu pierderi financiare.

Pești – Contextul astrologic le va aduce nativilor provocări în zona relațiilor de serviciu. Este posibil să fie prea orgolioși să accepte că nu se pricep la ceva și să strice mai mult lucrurile, decât să le repare. Tranzitul lui Saturn chiar în semnul lor le va cere să accepte lecțiile de viață exact așa cum vin. Vor trebui să se îndrepte mai mult spre spiritualitate, să renunțe la relațiile care îi împiedică să evolueze, să ajute mai mult. Totodată, vor avea ocazia să își conștientizeze adevărată misiune, a mai spus Cristina Demetrescu la Antena Stars.

Sursă foto: Shutterstock, captura video YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter