Ce îi complexează pe bărbaţi în funcţie de zodia lor

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 28 ianuarie 2015, 18:18

Şi bărbaţii au complexele lor legate de aspectul fizic, starea materială sau socială. Vezi exact care sunt acestea în funcţie de zodie!

Berbec

Bărbatul Berbec nu pare genul care să aibă complexe şi chiar aşa este în mare parte. Îi place să-şi trăiască viaţa fără să-i pese de părerea altora legată de fizicul lui sau de acţiunile lui. Dacă există ceva care să-l complexeze, aceea este cariera. Mereu i se pare că nu a realizat suficiente şi cam aşa e, fiindcă în general este prea ocupat cu distracţia ca să se mai gândească la profesie.

Taur

Deşi este atât de calm şi impasibil, Taurul are destule complexe. Pare că nu se sinchiseşte de nimic, dar de fapt, e mereu muncit de gânduri, chiar dacă nu o arată. Îl complexează oamenii puternici, energici şi şi-ar dori să fie ca ei, doar că niciodată nu reuşeşte să se mobilizeze. Ar vrea să fie mai energic şi mai activ, dar lenea e prea mare.

Gemeni

Toată lumea îl crede un mare cuceritor, dar de fapt e destul de timid în prezenţa femeilor pe care le place. Aşa se face că bărbatul Gemeni, care flirtează cu toată lumea nu are o experienţă sexuală şi sentimentală prea bogată, iar asta îl complexează. I se pare că toţi ceilalţi bărbaţi sunt mai pricepuţi şi mai descurcăreţi decât el când vine vorba de femei.

Rac

Racul este unul din cei mai complexaţi bărbaţi ai zodiacului. Îl complexează aspectul lui fizic, în special înălţimea mică spre medie, îl complexează cultura generală destul de limitată, dar şi multe alte lucruri. Multitudinea de complexe îi crează o lipsă de încredere în sine care îl face un om dificil în relaţiile sentimentale. Se agaţă cu disperare de iubita lui şi mereu se simte înşelat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter