Chiron, Vindecătorul zodiacului, își revine în mers direct. Iată cum va influența toate zodiile!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 27 septembrie 2018, 11:31
Chiron, considerat în astrologie ca fiind Micul Înțelept sau Vindecătorul rănit, ca urmare a faptului că își folosește propria energie și durere pentru a ajuta, va reintra începând de astăzi în mers direct prin zodia Pești.

Chiron este o planetă de tip asteroid care are o mișcare greoaie, mai exact aceasta schimbă semnul zodiacal o dată la aproximativ 7 ani. Începând din aprilie 2018, Chiron a intrat în zodia Berbec, unde va sta până în anul 2025, când va intra în zodia Taur. Însă, în toată această perioada a retrogradat în semnul Berbec, dar și în Pești, iar acum și-a reluat mersul direct prin Pești, tranzit care va dura până în februarie 2019, când își va continua mersul prin Berbec. Iată cum influențează tranzitul lui Chiron prin semnul Pești toate celelalte zodii!

Berbec

Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Berbec să se vindece la nivel sufletesc, să-și dizolve acele amintiri care le fac rău și să cicatrizeze acele răni sentimentale care le-au amprentat viața în ultimele luni, cel puțin din primăvară și până în prezent.

Taur

Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Taur să-și revizuiască atitudinea față de un prieten. Este momentul ca nativii să devină mai înțelegători și mai iertători, însă, pe de altă parte, le cere să-și reconsidere niște planuri de viitor, să-și reevalueze un proiect care a fost demarat începând cu primăvara acestui an.

Gemeni

Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Gemeni să-și revizuiască atitudinea față de sectorul profesional și de tot ce înseamnă muncă, imagine, statut. Trebuie să facă schimbări dacă-și doresc avansarea în carieră și să devină mai înțelepți în luarea deciziilor.

Rac

Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Rac să facă o reevaluare a principiilor de viață care le-au amprentat gândirea începând din primăvara acestui an și până în prezent. De asemenea, este momentul să devină mai responsabili și mai înțelepți în luarea deciziilor legate de studii. Este un moment bun pentru a reîncepe niște cursuri abandonate, posibil chiar de perfecționare profesională.

Leu

Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Leu să-și revizuiască planurile financiare, în special să dea dovadă de mai multă înțelepciune în luarea unor decizii referitoare la moșteniri, credite, bani deținuți împreună cu partenerul de cuplu.

Fecioară

Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Fecioară să fie mai îngăduitori, mai împăciuitori, mai toleranți și mai iertători cu partenerul de cuplu, dar și să dea dovadă de mai multă înțelepciune în relația cu partenerii de afaceri.

Citește și – Cum îți influențează zodia Luna Plină din Berbec

Balanță

Chiron în tranzit prin Pești le aduce celor născuți în zodia Balanță posibilitatea de a vindeca sau ameliora unele probleme de sănătate cu care s-au confruntat în ultima perioadă, cel puțin din primăvară și până acum. Pe de altă parte, le cere mai multă înțelepciune în luarea deciziilor cu privire la locul de muncă.

Scorpion

Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Scorpion să-și reevalueze atitudinea față de partenerul de viață, dar și față de copii, acolo unde este cazul. Nativii trebuie să învețe să fie mai iertători, mai indulgenți și mai înțelegători cu cei dragi. Pe de altă parte, le cere înțelepciune în manifestarea pasiunilor și a hobby-urilor și îi sfătuiește să dea frâu liber activităților creative.

Săgetător

Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Săgetător să-și reevalueze atitudinea față de membrii familiei, de părinți, în special, dar și de rudele mai îndepărtate. Nativii trebuie să devină mai înțelegători, mai atenți la problemele celor dragi și mai iertători.

Capricorn

Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Capricorn să-și concentreze mai mult atenția asupra studiului și chiar să reia niște cursuri abandonate, în special dacă este vorba de niște cursuri de perfecționare profesională. Pe de altă parte, nativii trebuie să-și revizuiască atitudinea vizavi de membrii familiei și să dea dovadă de mai multă grijă, înțelegere, atenție și bunăvoință.

Vărsător

Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Vărsător mai multă înțelepciune în tot ceea ce presupune modul de administrare a finanțelor. Nativii sunt sfătuiți să cheltuie mai puțin și să învețe să facă economii.

Pești

Chiron în tranzit întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, le cere celor născuți în zodia Pești să-și revizuiască comportamentul și atitudinea față de unele aspecte din viață. Nativii sunt îndemnați la introspecție și li se impune atsral mai multă înțelepciune în luarea deciziilor cu privire la propria persoană.

Citește și – Marte revine azi în semnul Vărsător! Iată cum îți influențează zodia!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter