Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul, intră în retrogradare. Cum îți influențează zodia

De Mădălina Manole, pe
Chiron, considerat în astrologie ca fiind Micul Înțelept sau Vindecătorul rănit, ca urmare a faptului că își folosește propria energie și durere pentru a ajuta, va intra în retrogradare începând cu data de 6 iulie 2018.

Chiron este o planetă de tip asteroid care are o mișcare greoaie, mai exact aceasta schimbă semnul zodiacal o dată la aproximativ 7 ani. Astfel, în data de 17 aprilie 2018, Chiron a intrat în zodia Berbec, unde va sta până în anul 2025, când va intra în zodia Taur. Din 6 iulie va intra în mers retrograd prin același semn al Berbecului până în data de 6 decembrie, când va intra în mers direct, pentru o scurtă perioadă în zodia Pești, urmând ca abia din 18 februarie 2019 să-și reia poziția actuală din Berbec.

Chiron aduce înțelepciune, spiritualitate, putere interioară și capacitatea de a ne autovindeca de propriile greșeli, el însuși ajutându-ne, prin energia sa pozitivă, să ne vindecăm. Însă, atunci când este în mers retrograd ne forțează să ne reevaluăm deciziile și acțiunile, să ne căutăm greșelile și ne cere să le rezolvăm. Atenție! Analiza se referă foarte mult la perioada toamnă/iarnă 2017/2018. Iată cum va influența retrogradarea lui Chiron fiecare zodie în parte!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor trece printr-o perioadă de reevaluări și vor fi forțați să-și revizuiască comportamentul față de cei din jur și față de anumite aspecte din viață unde tind să fie rigizi, să aibă idei fixe și chiar să fie complexați. Retrogradarea întâmplată întocmai în zodia lor le cere schimbare de personalitate și reconsiderarea propriilor lor greșeli.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor face o reevaluare la capitolul prieteni și cunoștințe, cu atât mai mult cu cât acum vor întâmpina unele dificultăți venite din partea celor apropiați, care îi vor împiedica pe nativi să acționeze cum își doresc.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se vor confrunta la nivel ideologic cu cei din jur. Pprincipiile, perspectivele nativilor nu vor fi în aceași direcție cu ale celor din jur și s-ar putea produce rupturi în anturajul acestora.

Citește și – Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter