Cea mai norocoasă zi a lunii aprilie, în funcție de zodie

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:33

Fiecare perioadă a anului vine cu noi oportunități. Aprilie este una dintre lunile care aduc cele mai multe schimbări în 2023 pentru toate semnele zodiacale.

Cât de mari sunt șansele să-ți găsești sufletul pereche luna aceasta? Când vei primi mărirea de salariu mult așteptată? Și ce surprize te așteaptă în perioada următoare?

Descoperă în rândurile de mai jos care este ziua ta norocoasă din aprilie în funcție de zodie.

Berbec

Ziua ta norocoasă este sâmbătă, 8 aprilie.

În această zi, conform experților în astrologie, Luna îți va oferi capacitatea de a lua cele mai bune decizii pentru tine și de a-ți crea echilibrul de care ai atât de multă nevoie în viața ta. Așadar, profit de aspectele pozitive de care te vei lovi pe 8 aprilie.

Taur

Ziua ta norocoasă: joi, 20 aprilie.

Soarele intră în zodia Taurului, iar această zi, devine, astfel, un bun prilej de a te bucura de multe beneficii pe plan financiar și profesional. Este timpul să crezi în tine și să accepți ceea ce cred ceilalți despre tine. Pune-te pe tine pe primul loc în această zi și bucură-te de succesul pe care îl meriți de atât de mult timp.

Citeşte şi: Horoscop chinezesc aprilie 2023. Ce aduce Luna Dragonului de Foc pentru fiecare zodie. Atenție la sănătate!

Gemeni

Ziua ta norocoasă: vineri, 28 aprilie.

În această zi îți vei exprima cel mai bine gândurile și sentimentele. Comunicarea ta cu ceilalți se va îmbunătăți simțitor. Aspectele pozitive ale acestei zile vor fi resimțite mai ales în zona relațiilor. 28 aprilie este ziua în care se vor rezolva acele decalaje dintre tine și persoana importantă din viața ta, când vrei realiza că tot ceea ce aveți voi este cu adevărat special.

Rac

Ziua ta norocoasă: joi, 20 aprilie.

Emoțiile tale legate de relația în care te afli sau a celei pe care vrei să o începi vor deveni din ce în ce mai clare. Acum este momentul să te lași inima să ia cea mai bună decizie cu privire la partener. Sigur nu te vei mulțumi cu puțin și sunt șanse mari să ai relația visurilor tale dacă alegi bine.

Leu

Ziua ta norocoasă: marți, 18 aprilie.

Este momentul să faci câteva conexiuni esențiale între lecțiile pe care le-ai învățat de-a lungul timpului și planurile de viață la care aspiri. Trebuie să renunți la îndoieli și să privești înainte cu mult optimism. În această zi, trebuie să ieși din povestea veche cu final nefericit și să îmbrățișezi noile oportunități care îți vor apărea în cale.

Citeşte şi: Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie 2023. Șansă unică în viață pentru nativii Leu, distracție și aventură pentru nativii Capricorn

Fecioară

Ziua ta norocoasă: marți, 25 aprilie.

Aceasta zi îți va aduce o energie fenomenală. Pe plan amoros, lucrurile se vor așeza așa cum ai sperat mereu. Chiar dacă te-ai concentrat până acum asupra altor domenii ale vieții tale, profită de ocazia acestei zile pentru a explora la maximum viața personală. Lasă-te copleșit/ă de emoțiile pozitive ale zilei și bucură-te de surprizele din viața personală.

Balanță

Ziua ta norocoasă: vineri, 21 aprilie.

Astăzi ești propriul tău avocat. Este momentul să aduci mai mult echilibru în viața ta și să recunoști că toți cei care sunt cu adevărat meniți să facă parte din viața ta te vor sprijini în orice. Comunicarea este punctul tău forte în această zi. Iar cele mai mari surprize ale zilei vor veni pe plan profesional, în relațiile cu partenerii de afaceri. Ciulește urechile la propunerile care ți se fac.

Scorpion

Ziua ta norocoasă: duminică, 30 aprilie.

Scorpionul este unul dintre semnele zodiacale care au avea parte de cele mai multe schimbări în viață în ultima zi a lunii aprilie. Sectorul relațiilor va fi vizat de aspectele pozitive ale zilei și vor începe o serie de evenimente pe care le aștepți de mult timp.

Săgetător

Ziua ta norocoasă: miercuri, 12 aprilie.

Abundență pe plan profesional și o întorsătură neașteptată, de bun augur, în viața personală, sunt aspectele centrale ale zilei de 12 aprilie. Este o zi norocoasă din toate punctele de vedere, așa că nu trebuie decât să te bucur din plin de ea.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii aprilie: „Luna guvernează emoțiile”

Capricorn

Ziua ta norocoasă: duminică, 9 aprilie.

Comunicarea este punctul tău forte astăzi. Iar ușurința cu care iei deciziile corecte îți dă o încredere în sine pe care nu credeai că ai mai ai.  Folosește-te de puterea cvintelor pentru a muta munții din loc și dă-ți frâu liber emoțiilor și sentimentelor. Sunt șanse mari să întâlnești o persoană deosebită în această zi, care se va lăsa acaparată de sinceritatea ta.

Vărsător

Ziua ta norocoasă: sâmbătă, 15 aprilie

15 aprilie se anunță a fi o zi perfecta pentru tine. Lucrurile vor începe să se simplifice pe toate planurile din acest moment. Ai trecut deja de provocările mari ale primei perioade din 2023, iar acum este momentul să te relaxezi și să te bucuri de viață. Chiar aveai nevoie de o astfel de perioadă de vindecare a sufletului.

Pești

Ziua ta norocoasă: joi, 13 aprilie.

Te vei simți excelent în pielea ta în această zi. Va avea loc un o creștere a energiei creative, o îmbunătățire pe plan spiritual. Și în viața intima, totul va deveni, dintr-o dată, magic. Nu uita că orice poate fi posibil în această zi norocoasă, iar partea cea mai bună este că acesta va fi doar începutul.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter