Ce zodii vor avea noroc în dragoste în luna februarie 2019

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 05 februarie 2019, 23:15
Luna februarie 2019 va aduce vești bune la capitolul sentimental pentru o parte dintre zodii. În timp ce nativii singuri își pot găsi perechea mult visată, cei care se află în relații de lungă durată pot avea ocazia de a trece la alt nivel, de a-și consolida legătura cu partenerul de viață, aspect care poate însemna o cerere în căsătorie sau venirea pe lume a unui copil.

Atât planeta Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care a intrat în zodia Capricorn, cât și fenomenul de Lună Nouă care se formează în zodia Vărsător, vor aduce noroc în dragoste pentru câțiva nativi. Punctăm că favorizați nu vor fi doar acești nativi pe care-i enumerăm, ci și nativii care au ascendent în aceste semne zodiacale, mai ales dacă au depășit vârsta de 30 de ani. Iată ce zodii vor avea noroc în dragoste în luna februarie 2019!

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de mai multă înțelegere și armonie în relația de cuplu și vor reuși chiar să-și ducă relația la alt nivel, aspect care se conturează mai ales în cuplurile solide și longevive. Poate fi vorba de o cerere în căsătorie sau chiar de semnarea actelor. Nativii care sunt deja căsătoriți vor avea ocazia de a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu și astfel să alunge monotonia instalată.

Leu

Cei născuți în zodia Leu care se află în relații de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie, iar în cuplurile unde s-a pus problema despărțirii sau a divorțului, nativii își pot reconsidera părerea și pot deschide o nouă etapă, pot intra pe o nouă treaptă de evoluție. De asemenea, aspectele astrologice pot aduce noi parteneri în cazul nativilor singuri care-și doresc o relație.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea șansa de a întâlni o persoană de care să se simtă foarte atrași și să înceapă să flirteze, să cucerească. Nu este exclus ca la început să fie vorba doar de o aventură, însă oricând se poate transforma într-o poveste de dragoste veritabilă și asumată. În relațiile de lungă durată sau în cazul cuplurilor căsătorite poate fi vorba de venirea pe lume a unui copil.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au șanse mai mari ca oricine să înceapă o nouă poveste de dragoste în luna februarie  2019. Este adevărat că o serie de nativi pot fi tentați să aibă doar o aventură, însă la modul general, aspectele astrologice aduc noi începuturi în sfera sentimentală. Dacă vorbim de nativii care se află în relații de lungă durată, solide, atunci poate fi vorba despre venirea pe lume a unui copil.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte raționali în manifestările sentimentale, însă în interiorul lor iubirea și pasiunea clocotesc. Este o perioadă bună pentru a deschide o nouă etapă în relatia de cuplu și nativii pot avea ocazia de a-și consolida sentimentele și relația. Cei care sunt singuri pot începe o nouă poveste de dragoste.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot cunoaște un nou partener și pot începe o relație, în special în prima jumătate din luna februarie, însă aspectul, în cazul celor care se află deja într-o relație, poate aduce noi începuturi și trecerea la un alt nivel, deschiderea unei etape noi în cuplu.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter