Ce zodii sunt nefericite în căsnicie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 28 noiembrie 2019, 16:30
Căsnicia înseamnă fericire, împărțirea bunelor și relelor din viața de cuplu, dar și a momentelor norocoase sau a ghinioanele. Însă lucrurile nu merg bine pentru toată lumea. Vezi care sunt cele mai nefericite zodii în căsnicie. 

4 zodii care sunt nefericite în căsnicie

Capricorn

Capricornii nu sunt foarte norocoși în dragoste. O mare parte din vină le revine lor și nu soarta este de vină pentru firea lor dificilă, momentele în care sunt ursuzi fără motiv, sau obsesia pentru locul de muncă. În principiu, capricornii reușesc să găsească persoane care să le suporte nazurile și să-i iubească așa ursuzi, dar dacă ei întrec măsura, totul se poate termina cu un divorț dureros.

Taur

Taurii sunt destul de ghinioniști și fără să mai aibă probleme în cuplu, dar când acestea apar, nici măcar astrele nu pot ajuta. Rigizi în decizii și încăpățânați aproape la fel de rău ca berbecii, taurii nu prea au parte de momente calme în căsnicie. Faptul că nu au deloc răbdare îi face să se certe excesiv de violent, chiar și din motive prea puțin însemnate.

Rac

Racii au ghinionul teribil de a se îndrăgosti foarte tare și foarte repede. Pentru că nu sunt foarte atenți la semnalele de alarmă, pot sfârși într-un mariaj care îi face nefericiți, dar cum nu sunt genul să lupte pentru drepturile lor, nu prea își impun punctul de vedere și rabdă.

Peşti

Peștii sunt destul de ghinioniști în dragoste, dar poate că o parte din vină le aparține. Cum ei speră mereu ca dragostea lor să dăinuie și ignoră adesea semnalele de alarmă din partea partenerului de viață, se întâmplă foarte des să fie nefericiți în căsnicie și să nu înțeleagă de ce. Ușor de rănit, peștii nu se mulțumesc cu altceva decât basmul imaginat de ei într-o poveste de dragoste, iar asta le aduce multe probleme în căsnicie.

Cât noroc au în căsnicie celelalte zodii

Berbec

Berbecii sunt persoane destul de norocoase în dragoste, pentru că personalitatea lor dominantă și carisma atrag multe persoane și multă admirație. Din păcate, în căsnicie, berbecii se lovesc de proverbiala lor încăpățânare, care îi face greu de suportat în momentele dificile. În plus, firea lor impulsivă nu ajută nici când partenerul este unul mai pașnic.

Gemeni

Gemenii nu duc lipsă de admiratori, pentru că sunt firi prietenoase și au destulă carismă cât să dea și cu împrumut. Problema lor pe termen lung este că nu sunt foarte de încredere, ceea ce, într-o căsnicie, poate fi groaznic pentru partener. Simpatici și joviali, gemenii au tendința să înșele, să nu stea locului și asta poate fi o problemă într-o căsnicie care se vrea solidă.

Leu

Leii sunt norocoși că au prieteni mulți, energie și carismă, dar ghinioniști că se iubesc prea mult pe ei înșiși și că sunt foarte pretențioși când vine vorba de sexul opus. Dacă un leu are sau nu ghinion în dragoste este greu de spus, deoarece, în cazul lor, soarta și personalitatea pot duce la combinații reușite sau cu adevărat dezastruoase.

Fecioară

Fecioarele au mult noroc în dragoste, dar care vine concentrat în câteva oportunități pe parcursul vieții. Dacă le-au ratat din diferite motive, fecioarele nu vor mai fi niciodată cu adevărat mulțumite de partenerul lor și critica continuă care îi caracterizează poate face mult rău unei căsnicii.

Balanţă

Balanțele au parte de mult noroc în dragoste, iar căsniciile lor tind să fie poate cele mai solide din întreg tabloul astral. Dacă au ales o dată și bine, balanțele se vor bucura de căsnicii fericite și de vieți așa cum și-au dorit. Dacă aleg prost, pe de altă parte, balanțele riscă să caute la infinit soluții, ceea ce este o idee bună, dar nu la infinit.

Scorpion

Scorpionii au marele noroc să adune experiență în relații până când soarta se decide să le arunce persoana potrivită în brațe. Cu alte cuvinte, căsnicia unui scorpion este sortită succesului și nici vorbă de ghinion în dragoste în cazul acestei zodii.

Săgetător

Săgetătorii sunt firi energice și asta poate atrage alte firi aventuroase, dar dacă partenerul ales pentru restul vieții are alte planuri după căsătorie, aici încep problemele. Cu alte cuvinte, în timp ce săgetătorul va dori vacanțe de familie, petreceri cu nașii, părinții și colegii de serviciu, partenerul poate va visa la ”așezare”, weekenduri de relaxare acasă, în fața televizorului, etc. Dacă săgetătorul nu lasă de la el în acest caz, are multe de pierdut.

Vărsător

Vărsătorii sunt prea moderni și creativi ca să nu găsească mereu o soluție la problemele lor. Firi ambițioase dar familiste, ei găsesc ușor parteneri care să îi venereze pentru spiritualitatea lor și asta înseamnă o căsnicie fericită. Vărsătorii au nevoie, ca și leii, să fie adorați măcar din când în când, iar un astfel de partener poate însemna că soarta le-a zâmbit larg.

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter