Ce tatuaj-totem să-ți faci în funcție de zodie

De Mădălina Manole, pe
Tatuajul, la originile sale, se credea că protejează și ajută persoana care-l poartă, era considerat un totem, si putea oferi detalii importante despre persoana în sine, însă cu timpul aceste atribute magice s-au pierdut și a devenit, pentru majoritate, un simplu desen pe corp.

Dacă te-ai hotărât să-ți faci un tatuaj și nu știi ce model ți se potrivește, o sugestie ar fi să lași zodia ta să decidă pentru tine. În  funcție de caracteristicile semnului zodiacal, tatuajul tău se poate transforma în talisman norocos și, de ce nu, chiar în totem. Iată ce tatuaj trebuie să-ți faci în funcție de zodie!

Berbec

Nativii Berbec sunt luptători, războinici și aventuroși, prin urmare un tatuaj care să traducă aceste aspecte le-ar putea potența calitățile și i-ar transforma în rivali de neînfrânt. Caută un model de tatuaj care să simbolizeze o armă, o săgeată, un pumnal sau un pistol stilizat. Pe de altă parte, culoarea roșu le poartă noroc acestor nativi, iar câteva picături de sânge realizate într-un mod artistic ar putea completa întocmai tabloul.

Taur

Nativii Taur sunt persoane sensibile, romantice și iubesc luxul și arta sub toate formele sale. De asemenea, iubesc animalele și florile, iar un tatuaj pe măsură poate fi reprezentat de o floare nobilă, de exemplu, un crin, de o mutrișoară haioasă a propriului animal de companie, dar și de un citat inspirațional. Însă, dacă-și doresc să-și potențeze calitățile, atunci trebuie să opteze pentru un tatuaj-bijuterie (fără a însemna neapărat un ștras). De exemplu, un tatuaj în formă de brățară sau de inel poate atrage bogăția în viața acestor nativi, iar culoarea preferată este verdele, care poate fi folosit din plin pentru a defini frunzele.

Gemeni

Nativii Gemeni iubesc aventura, călătoriile și le place să fie mereu pe drumuri, prin urmare nu suportă încătușarea și privarea de libertate. Astfel, tatuajul potrivit acestei zodii este o pasăre, dar o pasăre care să simbolizeze puterea, de exemplu, un vultur, însă, pentru că vorbim de o zodie duală, este nevoie de încă un element alăturat. Pentru că fidelitatea nu este tocmai punctul lor forte, și-ar putea tatua un lacăt încuiat sau ar putea opta pentru o cheie stilizată, astfel transformându-și tatuajul într-un veritabil totem care să-i mențină pe nativii Gemeni pe drumul cel drept. Violetul este culoarea ta reprezentativă.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter