Iată ce să NU îi faci în pat în funcţie de zodia lui!

De Stela Moisescu, pe

O sprânceană ridicată a mirare, un râs înăbuşit sau o replică dezaprobatoare? Iată trei reacţii pe care nu vrei să le aibă iubitul tău atunci când vii cu ceva nou în pat.
Deşi intenţia ta este lăudabilă, nu toate surprizele de natură sexuală sunt plăcute pentru el. Dacă unii bărbaţi fug de petalele de trandafir, alţii se amuză când îşi aud iubita vorbind murdar.

Iată ce să NU îi faci în pat în funcţie de zodia lui!

Berbec: nu-i trimite un sms în care planifici o partidă de sex, de genul: „diseară eşti doar al meu”. Fără să vrei transformi sexul într-o obligaţie pentru el. Fix în seara respectivă nu va avea chef de sex.

Taur: nu îl invita să jucaţi diferite jocuri erotice, cum sunt cele pe roluri. Îşi va pierde repede interesul, dacă vii în pat cu lucruri care îl stimulează doar mental şi vizual, dar care nu-i permit să te şi atingă.

Gemeni: nu încerca să îl surprinzi plăcut cu un masaj erotic. Atâta stat degeaba îl va plictisi, doar dacă nu cumva eşti o maseuză foarte talentată. Fără o stimulare mentală îşi pierde repede interesul.

Rac: nu-i propune o partidă de sex în trei… cu altă femeie! S-ar putea să rămâi surprinsă, dar acest nativ n-ar fi în stare să atingă o altă femeie de faţă cu partenera, oricât de incitantă i s-ar părea fantezia.

Leu: nu încerca să faci pe şefa în pat cu el sau să vorbeşti prea murdar. Nu-l va atrage deloc faptul că îi dai ordine şi că fantezia se învârte în jurul a ceea ce vrei tu, când el adoră să fie centrul atenţiei peste tot şi să fie adorat în pat.

Fecioară: nu îi propune fantezii care implică orice gen de murdărire. De exemplu, nu se dă în vânt după sexul anal. Îl poţi angaja în orice gen de fantezie, atâta timp cât îi arăţi ceva incitant, iar el rămâne „nepătat”.

Balanţă: ar putea fi desemnat cel mai tolerant semn zodiacal, care se poate adapta uşor la orice scenariu sexual. Totuşi, are şi el reţineri. De exemplu, te-ar refuza dacă i-ai propune să încercaţi swinging-ul.

Scorpion: nu îl provoca la o partidă de sex…fără penetrare. Deşi ţie îţi poate surâde ideea unui sex care implică multă tachinare, el nu-i va vedea sensul. Cel mai probabil „va ceda” după primele două minute.

Săgetător: nu îl surprinde cu tehnici tantrice, căci îl vei deruta teribil. Toate acele exerciţii de respiraţie sincronizată şi poziţii romantice, care permit schimbul de energie sexuală între voi, îl vor face să se gândească la o felie de pizza…

Capricorn: nu îi propune să încercaţi cybersex. Nu obţine absolut nicio satisfacţie, dacă tu nu te afli în aceeaşi încăpere cu el. Sexul la telefon, pe webcame sau pe mess îl lasă rece, pentru că el găseşte satisfacţie în lucruri palpabile.

Vărsător: ar încerca orice în pat, atâta timp cât îi propui lucruri inedite, nu clişee. De exemplu, nu i se pare deloc provocator să decorezi dormitorul cu lumânări parfumate sau să porţi o lenjerie sexy, dar clasică. Deghizează-te mai bine cu un costum.

Peşti: nu-i propune să faceţi sex în locuri publice, unde riscaţi să fiţi prinşi. Acest nativ are nevoie de timp berechet şi intimitate, pentru a da frâu liber fanteziilor sale, iar un loc riscant de făcut sex îi va da prea multe bătăi de cap.

Dă click şi află ce fantezii au bărbaţii în funcţie de zodie!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter